Andersen Global voegt extra ledenfirma toe in Portugal

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global versterkt zijn aanwezigheid in Europa omdat het in Porto gevestigde Curado, Nogueira & Associados (CNA), een samenwerkende firma sinds april 2018, een lidfirma wordt en de naam Andersen aanneemt.

“De afgelopen jaren is onze relatie met Andersen Global gunstig geweest voor de groei en ontwikkeling van ons bedrijf”, zeiden Teresa Nogueira en Luisa Curado, de nieuwe Office Managing Partners van Andersen in Portugal. “We zijn verheugd om het merk Andersen aan te nemen, aangezien het onze wereldwijde capaciteiten versterkt en onze toewijding aantoont om klanten de beste oplossingen te bieden.”

CNA werd in 2005 opgericht door Luisa Curado, Teresa Nogueira en Carla Malhao en biedt juridische diensten, zowel in binnen- als buitenland, met onder meer bedrijfs- en ondernemingsrecht, fusies en overnames, bankieren en financiën, arbeidsrecht, belastingrecht, belastinggeschillen, intellectueel eigendomsrecht en publiek recht. CNA treedt toe tot het in Lissabon gevestigde Andersen in Portugal, waar Andersen Global sinds 2017 een lidfirma heeft.

José Mota Soares, Office Managing Partner van Andersen in Portugal, voegt toe: “Het was een genoegen om samen te werken met gelijkgestemde personen die toegewijd zijn om klanten op het hoogste niveau van dienst te zijn. We hebben positieve synergie gehad en samen zullen we, zowel lokaal als internationaal, sterke relaties blijven opbouwen met onze klanten.”

“Teresa, Luisa en hun team tonen consistent hun toewijding aan hun klanten door de allerbeste oplossingen te bieden”, zei Andersen Global Chairman en Andersen CEO Mark Vorsatz. “Het team in Porto heeft al een sterke werkrelatie opgebouwd met het kantoor in Lissabon. Deze integratie versterkt hun samenwerkingskarakter en de toewijding van onze organisatie om ervoor te zorgen dat onze klanten overal ter wereld op een naadloze manier een volledige reeks diensten krijgen.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en een aanwezigheid in meer dan 227 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700