SHI International neemt Donavan Hutchinson aan om de verkoopactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk te leiden

SOMERSET, N.J.--()--SHI International, een van de grootste leveranciers van IT-oplossingen ter wereld, heeft Donavan Hutchinson aangenomen als algemeen directeur van SHI Corporation UK LTD, een volledige dochteronderneming van SHI. Hij wordt verantwoordelijk voor het aansturen van de groei en de activiteiten in Europa vanuit het Britse kantoor van het bedrijf.

“We zijn verheugd om het team uit te breiden met Donavans ervaring en leiderschap,” aldus Celeste Lee, Senior Vice President, International Sales and Global Programs van SHI. “Zijn bewezen staat van dienst en succes bij het opbouwen van verkoop- en ondersteunende organisaties waarmee langetermijngroei wordt bereikt in het verkoopkanaal, zal een waardevolle aanvulling zijn op de mondiale groei van SHI.”

Hutchinson heeft al bijna twintig jaar lang in verschillende rollen internationale omzetgroei weten te versnellen en heeft wereldwijde ondernemingservaring opgedaan met multinationale aanbieders van oplossingen. Bij SHI gaat hij zijn eerdere ervaring inzetten en toezicht houden op zowel de verkoop- als de ondersteunende organisaties zoals Operations, Finance, Legal, Commercial, Strategy, Sales, Services and Solutions, Marketing en Partner/Vendor Alliances. Het afgelopen jaar heeft hij de uitbreiding in het Verenigd Koninkrijk en Europa geleid voor Paragon Micro UK, een snelgroeiende wereldwijde leverancier van IT-oplossingen.

Daarvoor was Hutchinson bijna drie jaar werkzaam in een soortgelijke functie bij PCM in de VS. Als algemeen directeur UK/International liet hij in zijn eerste boekjaar de omzet stijgen van een basisniveau naar $ 62 miljoen, terwijl de omzet in het tweede jaar meer dan $ 95 miljoen bedroeg.

SHI opende zijn Britse kantoor in 1998 en heeft daar nu 75 mensen in dienst. SHI Global IT Solutions Ireland, LTD werd in maart 2020 geopend.

OVER SHI

SHI International Corp., opgericht in 1989, is een wereldwijde leverancier van technologieproducten en -diensten ter waarde van $ 11 miljard. SHI levert op maat gemaakte IT-oplossingen aan klanten in het bedrijfsleven, aan grote ondernemingen, de publieke sector en de academische wereld met behulp van de meest ervaren en stabiele verkooporganisatie in de sector en ondersteund door deskundigen op het gebied van software-volumelicenties, specialisten in hardware-inkoop en gecertificeerde IT-serviceprofessionals. SHI heeft wereldwijd meer dan 5.000 werknemers en is de grootste MWBE-gecertificeerde onderneming in de VS (Minority and Woman Owned Business Enterprise). Ga voor meer informatie naar https://www.SHI.com.

Persmateriaal

Bedrijfswebsite SHI: http://www.SHI.com
SHI-blog: http://blog.SHI.com
Twitternaam SHI: @SHI_Intl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor SHI International:
Gregory FCA
Matt McLoughlin
610.228.2123
Matt@GregoryFCA.com

Contacts

Voor SHI International:
Gregory FCA
Matt McLoughlin
610.228.2123
Matt@GregoryFCA.com