Andersen Global indleder ekspansion i Malta

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global fortsætter med at udvide sin europæiske dækning gennem en samarbejdsaftale med advokatfirmaet Chetcuti Cauchi Advocates og det tilknyttede firma, der leverer virksomhedstjenester, CCA Interserv Ltd, beliggende i Valletta, Malta.

Chetcuti Cauchi, anerkendt af Chambers and Partners, Legal 500 og IFLR1000, betjener iværksættere, familievirksomheder og institutioner med lokale og internationale behov. Ledet af administrerende partner Jean-Philippe Chetcuti leverer firmaet et komplet spektrum af juridiske, skatte-, selskabs-, immigrations- og forvaltningstjenester til kunder, med specialiseringer inden for selskabsret, skatteret, opholdstilladelse og statsborgerskab, finansielle tjenester, fintech, fast ejendom, sø- og luftfartslovgivning.

”Vi har forpligtet os til at være et markedsførende firma og tilbyde vores kunder omfattende juridiske, selskabs- og skattetjenester inden for forskellige brancher," sagde Jean-Philippe. ”Andersen Globals kundedrevne tilgang og forpligtelse til at levere uovertrufne tjenester stemmer overens med vores firmas filosofi. Vi er overbeviste om, at dette samarbejde vil bringe sømløse løsninger til vores kunder lokalt og i udlandet.”

”Chetcuti Cauchi Advocates har allerede etableret synergistiske samarbejdsrelationer med flere af vores medlemsfirmaer og samarbejdsfirmaer i regionen,” sagde bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktor for Andersen, Mark Vorsatz. ”Ud over vores fælles værdier har de stor ekspertise og forståelse af det lokale marked. Dette samarbejde styrker vores tilstedeværelse i regionen yderligere og positionerer os til fremtidig vækst.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk adskilte, uafhængige medlemsfirmaer bestående af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu over 6.000 eksperter globalt og er repræsenteret på mere end 227 lokaliteter via sine medlems- og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700