Bioventus bereikt mijlpaal met 2 miljoen DUROLANE®-behandelingen wereldwijd

DURHAM, N.C.--()--Bioventus, een wereldleider in innovaties voor actieve genezing, viert een mijlpaal en erkent meer dan 2 miljoen behandelingen wereldwijd met DUROLANE, het hyaluronzuur (HA) -product met één injectie dat bij de behandeling wordt gebruikt van pijn geassocieerd met artrose (OA). DUROLANE is de oorspronkelijke hyaluronzuur therapie met een enkele injectie, heeft patiënten in bijna 30 landen geholpen en is een vertrouwde therapie voor clinici bij de behandeling van artrose.

DUROLANE is bewezen veilig en effectief en heeft meer klinische onderzoeken dan enig ander HA met een enkele injectie in de VS, en het is ook bewezen dat het een grotere vermindering van artrose kniepijn geeft in vergelijking met Synvisc-One®.Het verlicht de pijn langer dan een injectie met steroïden, is veilig en herhaald gebruik van DUROLANE verhoogt de incidentie van bijwerkingen niet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thomas Hill
919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com

Contacts

Thomas Hill
919-474-6715
thomas.hill@bioventusglobal.com