Platformoverschrijdend MMORPG-fenomeen V4 wordt vandaag gelanceerd!

Log nu in om exclusieve, gelimiteerde pre-registratie-beloningen te claimen

V4 (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Het nieuwste platformoverschrijdende MMORPG-fenomeen van Nexon, V4,wordt vandaag gelanceerd op mobiele apparaten en PC. V4, aangedreven door Unreal Engine 4, daagt spelers uit om het eens zo paradijselijke Syllunas te redden van de dreigende demonische krachten onder leiding van de schurkachtige Guardion en de eens zo machtige Scoria Knights.

V4 telt zes aanvalsgerichte klassen inclusief Enchantress, Slayer, Knight, Warlord, Gunslinger en BoomBlade. Iedere klasse in V4 heeft de mogelijkheid om maximale schade en verwoesting aan te richten terwijl ze door de avontuurlijke omgeving navigeren. Terwijl ze onderweg krachtige allianties vormen, verkennen spelers werelden en veroveren ze het slagveld in actierijke ervaringen in real-time speler versus speler en speler versus omgeving (PvPvE)-ervaringen terwijl ze vorderingen maken in de game.

Met meer dan 50 personaliseringsopties kun je karakters eigen maken met glanzende wapens en bepantsering om hen te helpen hun ware potentieel te ontgrendelen in de strijd. Met een spelergestuurde marktplaats nodigt V4 spelers uit op avontuur te gaan in een open wereld die het mogelijk maakt om op ieder moment van de immersieve wereld van Syllunas te genieten, thuis of onderweg, met spelers over de hele wereld.

Om de grootse lancering van V4 te vieren, zullen er verschillende mondiale online evenementen plaatsvinden. Spelers die dagelijks inloggen en aan bepaalde voorwaarden voldoen, zullen diverse lanceringsbeloningen verdienen. Daarnaast is er een speciaal gilde-evenement waarbij gildespelers die hun krachten bundelen om samen eindbazen te verslaan op het slagveld in staat zijn om beloningen te delen met andere gildeleden.

Alle spelers die zich hebben aangemeld voor pre-registratie hebben nu de mogelijkheid om unieke beloningen te claimen, waaronder een Limited Edition Mount Costume - Poipong, 100,000 Gold, Area Teleportation Scrolls X15, Lesser Blessing Potions X10, en Gourmet Bento Chests X200.

V4 is nu wereldwijd beschikbaar met uitzondering van Korea, China, Japan en Taiwan. Bezoek https://www.nexon.com/v4/ en volg @V4Global op Twitter voor de laatste updates en informatie.

Persmaterialen:

Social media: Twitter / Instagram / Facebook / Discord / YouTube

Over V4 https://www.nexon.com/v4

V4, aangedreven door Unreal Engine 4, is een platformoverschrijdende, gratis te spelen fantasy-MMORPG die spelers de mogelijkheid geeft om hun helden te personaliseren terwijl ze een adembenemende wereld beschermen tegen de krachten van de duisternis. Met fraai gedetailleerde veldslagen en aanvalsgerichte klassen kunnen spelers samenwerken met strijders van over de hele wereld om het kwaad te verslaan op hun mobiele apparaat of PC.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en passen ze toe voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van zijn moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor media
Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Contacts

Contactinformatie voor media
Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com