Narkasa laat investeerders crypto kopen in valuta van hun keuze

In de afgelopen zes maanden is het aantal investeerders in cryptocurrency met 20 procent gestegen, grotendeels als gevolg van recente dalingen op de wereldmarkten. Narkasa, een onlangs gelanceerde cryptocurrency exchange gevestigd in Istanbul, hoopt binnenkort haar klanten transacties in 156 nationale valuta's te laten uitvoeren.

ISTANBUL--()--De wereldwijde markt voor cryptocurrency is momenteel bijna $ 265 miljard waard, met bijna $ 70 miljard aan transacties die elke dag worden uitgevoerd. Ondertussen zijn er nu wereldwijd 314 cryptocurrency exchanges actief, volgens crypto-tracker Coinmarketcap. Bij de meeste van deze exchanges kunnen cryptocurrencies echter alleen worden gekocht met Amerikaanse dollars of euro's.

Maar dit is niet het geval met Narkasa, een in Istanbul gevestigde cryptocurrency exchange waarmee beleggers crypto-activa met een aantal verschillende valuta's kunnen kopen. Bovendien biedt de nieuwe service een tariefskorting van 50 procent op alle transacties die binnen 90 dagen na de lancering worden uitgevoerd.

‘156 valuta's van over de hele wereld’

Met geavanceerde technologie en services die beschikbaar zijn in 12 talen, biedt Narkasa investeerders een platform voor snelle en veilige handel in cryptocurrency in verschillende valuta's. "Naast de dollar en de euro ondersteunt Narkasa transacties in Russische roebel, Oekraïense hryvnia, Braziliaanse real, Kazachstaanse tenge en Turkse lira," aldus Erdal Kaya, CEO van Narkasa.

"En we zijn van plan onze activiteiten verder uit te breiden om crypto-handel in 156 verschillende nationale valuta's (fiat-geld) mogelijk te maken," voegde hij eraan toe. "In tegenstelling tot de meeste andere exchanges, staat Narkasa investeerders toe om cryptocurrency te kopen in welk land ze zich ook bevinden."

Veilige, betrouwbare handel in cryptocurrency

Narkasa brengt geen commissies in rekening voor de aankoop van cryptocurrency via haar platform en garandeert ook dat alle persoonlijke gegevens van haar klanten veilig zijn. Het bedrijf wordt regelmatig beoordeeld door onafhankelijke auditbedrijven en werkt in overeenstemming met de EU-wetten tegen het witwassen van geld / terrorismefinanciering, terwijl het zich ook houdt aan de 'ken uw klant'-richtlijnen.

Bovendien biedt Narkasa door het gebruik van API-technologie een platform voor algoritmische cryptocurrency-handel. Hiermee kunnen klanten hun investeringen beheren met kunstmatige intelligentie die speciaal is ontworpen om te beschermen tegen abrupte marktschommelingen.

Crypto's die de wereld stormenderhand veroveren

Het aantal cryptocurrencies dat momenteel in gebruik is, bedraagt momenteel 2.687, waarbij Bitcoin, Ethereum, Tether en Ripple 82 procent uitmaken van het totale handelsvolume dat in een duizelingwekkend tempo blijft stijgen. De wildgroei van cryptocurrency exchanges heeft intussen geleid tot een dramatische stijging van het aantal investeerders in het gewilde handelsproduct.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Narkasa Support Team
support@narkasa.com

Tulay Genc
support@b2press.com
+31 30 799 6022

Contacts

Narkasa Support Team
support@narkasa.com

Tulay Genc
support@b2press.com
+31 30 799 6022