Lemonade kondigt indiening aan van registratieverklaring voor voorgestelde beursintroductie

NEW YORK--()--Lemonade, Inc. ('Lemonade') heeft vandaag aangekondigd dat het een registratieverklaring heeft ingediend op formulier S-1 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission ('SEC') met betrekking tot de voorgestelde beursgang van haar gewone aandelen. Er is een aanvraag ingediend voor de notering van de gewone aandelen op de New York Stock Exchange onder het tickersymbool 'LMND.' Het aantal aan te bieden aandelen en de prijsklasse voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald. Het aanbod is onderhevig aan marktomstandigheden en er kan geen zekerheid worden gegeven of en wanneer het aanbod kan worden voltooid, of over de werkelijke omvang of voorwaarden van het aanbod.

Goldman Sachs & Co. LLC, Morgan Stanley & Co. LLC en Allen & Company LLC treden op als beherende bookrunners voor het voorgestelde aanbod. Barclays Capital Inc. treedt op als bookrunner. JMP Securities LLC, Oppenheimer & Co. Inc., William Blair & Company, L.L.C. en LionTree Advisors LLC treden op als co-managers voor het voorgestelde aanbod.

Het voorgestelde aanbod wordt uitsluitend gedaan door middel van een prospectus. Een kopie van het voorlopige prospectus met betrekking tot het voorgestelde aanbod kan, indien beschikbaar, worden verkregen via een van de volgende bronnen:

  • Goldman Sachs & Co. LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York 10282, via telefoon: 1-866-471-2526, of via e-mail: prospectus-ny@ny.email.gs.com;
  • Morgan Stanley & Co. LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 180 Varick Street, Second Floor, New York, New York 10014; of
  • Allen & Company LLC, t.a.v.: Prospectus Department, 711 Fifth Avenue, New York, NY 10022, via telefoon: (212) 339-2696, of via e-mail: Dweidlein@allenco.com.

Een registratieverklaring op formulier S-1 met betrekking tot deze effecten is ingediend bij de SEC, maar is nog niet van kracht geworden. Deze effecten mogen niet worden verkocht en aanbiedingen om te kopen mogen niet worden aanvaard voordat de registratieverklaring van kracht wordt.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of het verzoek om een aanbod om deze effecten te kopen, noch zal er enige verkoop van deze effecten plaatsvinden in een staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn voorafgaand aan registratie of kwalificatie onder de effectenwetgeving van een dergelijke staat of jurisdictie.

Over Lemonade:

Lemonade biedt huiseigenaren en huurders verzekeringen in de Verenigde Staten, en inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering in Duitsland en Nederland, via haar full-stack verzekeraars. Aangedreven door kunstmatige intelligentie en gedragseconomie ging Lemonade aan de slag om makelaars en bureaucratie te vervangen door bots en machine learning, waarbij gestreefd wordt naar nul papierwerk en 'instant everything.' Als gecertificeerde B-Corporation geeft Lemonade ongebruikte premie aan non-profitorganisaties die door de community gekozen worden middels de jaarlijkse ‘Giveback.’ Limonade is momenteel beschikbaar voor het grootste deel van de Verenigde Staten, Duitsland en Nederland en blijft wereldwijd uitbreiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lisa Horton
lisa@astrskpr.com
845-467-3286

Contacts

Lisa Horton
lisa@astrskpr.com
845-467-3286