Zynga maakt financiële resultaten eerste kwartaal 2020 bekend

Meldt hoogste eerste kwartaalomzet en boekingen in de geschiedenis van Zynga

Kracht over het hele live-dienstenportfolio levert toplijnresultaten boven verwachting op

Verhoogt de richtlijn voor omzet en boekingen voor het hele jaar 2020

Download

ZYNGA ANNOUNCES FIRST QUARTER 2020 FINANCIAL RESULTS

SAN FRANCISCO--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag de financiële resultaten voor het eerste kwartaal eindigend op 31 maart 2020 bekend door de driemaandelijkse winstbrief van het management voor Q1 2020 op zijn website voor investeerdersrelaties te plaatsen. Zie de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results voor toegang tot de brief.

Tijdens deze ongekende tijd heeft de missie van Zynga – om de wereld te verbinden via games – zelfs nog meer betekenis gekregen voor ons bedrijf. Nu mensen over de hele wereld thuisblijven, wenden vrienden en families zich tot sociale games als een ongelooflijk pakkende en zeer toegankelijke manier om contact te leggen,” zei Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. “Ik ben er trots op hoe de teams van Zynga het hebben opgepakt en live game-diensten van hoge kwaliteit blijven leveren aan miljoenen spelers wereldwijd. We zijn zeer dankbaar voor de mogelijkheid om leuke en sociale connecties te kunnen bieden, evenals gemeenschapszin, tijdens deze pandemie.”

Het management van Zynga belegt ook een conferentiegesprek om 14:00 uur. Pacific Time (17:00 uur Eastern Time) vandaag om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferentiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com - een herhaling zal beschikbaar zijn op de website na het gesprek - of via het onderstaande inbelnummer:

  • Tolvrije inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationale inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 3119964

Over Zynga Inc.

Zynga is wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in verband met, onder andere, richtlijnvoorspellingen voor de omzet en boekingen voor het volledige jaar 2020. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘voornemens’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere termen met betrekking in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de "SEC"), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Noot van de redactie

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en centrale kunst van Zynga’s games te downloaden https://bit.ly/ZyngaQ12020Earnings

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Contacts

Investeerdersrelaties:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com