MobileIron neemt incapptic Connect over om het proces voor het inzetten van bedrijfsapps voor enterprise-klanten te versnellen

Het unified endpoint management (UEM)-platform van MobileIron integreert met incapptic Connect software om klanten te helpen bij een snelle ontwikkeling, uitrol en beveiliging van bedrijfsapps

Mountain View, Calif.--()--MobileIron (NASDAQ:MOBL), het bedrijf dat als eerste een zakelijk mobile-centric, zero trustplatform ontwikkelde, heeft de acquisitie aangekondigd van incapptic Connect, leider in mobile automation app release software, gevestigd in Berlijn en Warschau. Met deze acquisitie wil MobileIron het “mobile app release-proces” voor enterprise-klanten versnellen. Het UEM-platform van MobileIron integreert met incapptic Connect software om klanten te ondersteunen bij een snelle ontwikkeling, uitrol en beveiliging van in-house bedrijfsapps, wat resulteert in verbeterde productiviteit en bedrijfsinnovatie.

Gebruik van bedrijfsapps gemaakt voor specifieke toepassingen zijn een essentieel onderdeel van de digitale strategie van een organisatie. Om concurrerend te blijven, ontwikkelen CIO’s, CDO’s en bedrijfsafdelingen binnen elke sector zogenaamde purpose-built applicaties om bedrijfsdoelen te halen en de beste digitale ervaring voor werknemers te creëren. Tegenwoordig is de release van een bedrijfsapp echter steeds vaker een complex proces met contracten met derde partijen, meerdere interne reviews, en de noodzakelijke goedkeuringen door de verschillende app-stores. Dit proces neemt weken en soms zelfs maanden in beslag, en is een veel voorkomende vertragende factor voor uitrol van deze apps die zeer belangrijk zijn voor de digitale werkplek transformatie van een organisatie. incapptic Connect stroomlijnt dit proces, waarbij de “time-to-deployment” wordt verminderd tot enkele minuten, of maximaal enkele uren wanneer er goedkeuringen nodig zijn. In combinatie met de mogelijkheden van MobileIron om de applicatiedistributie te automatiseren en deze aan de juiste devices en gebruikers te koppelen, helpen MobileIron en incapptic Connect organisaties met een betrouwbare en veilige versnelling van hun digitale werkplek transformatie.

“We zijn verheugd om het team van incapptic Connect te verwelkomen in de MobileIron-familie,” zegt Simon Biddiscombe, CEO van MobileIron. “Nu digitale werkplekken zich zeer snel ontwikkelen binnen bedrijven, met name ook door de COVID-19 pandemie, ligt er grote druk op IT-teams om zo snel mogelijk op maat gemaakte apps te ontwikkelen en op te leveren zodat productiviteit gewaarborgd blijft. incapptic Connect heeft een fantastisch product ontwikkeld waarmee organisaties mobiele bedrijfsapps efficiënt, snel en schaalbaar kunnen ontwikkelen en distribueren. Door de integratie van incapptic Connect met MobileIron UEM wordt het mobile app release-proces verder vereenvoudigd en kunnen organisaties hun verbeteringsstrategie voor beveiliging en productiviteit beter uitvoeren.”

Samen ondersteunen MobileIron en incapptic Connect een geautomatiseerd model voor applicatiedistributie. incapptic Connect software valideert of een app voldoet aan de vereisten voor publicatie in een publieke of interne app-store en automatiseert vervolgens het publicatieproces. Als de app is gepubliceerd, distribueert MobileIron UEM deze automatisch naar beheerde devices en worden updates geautomatiseerd uitgevoerd zodat gebruikers altijd werken met de meest veilige en actuele versie.

“We kijken ernaar uit om onderdeel te worden van het MobileIron-team en organisaties te helpen om sneller en veiliger mobiele app-innovatie te omarmen,” zegt Dr. Rafael Kobylinski, oprichter van incapptic Connect. “Het ontwikkel- en leveringsproces van op maat gemaakte apps werd lange tijd gekenmerkt door complexiteit en tijdsverspilling. De combinatie van de software van incapptic Connect en MobileIron UEM helpt bedrijven met het vereenvoudigen van het mobile app release-proces, het verbeteren van beveiliging en het stimuleren van innovatie.”

Organisaties kunnen vertrouwen op MobileIron UEM om hun digitale werkplekken verder te beveiligen, met producten als zero sign-on (ZSO) wachtwoordloze gebruikers- en device-authenticatie, multi-factor authenticatie (MFA) en mobile threat defence (MTD).

Iedere organisatie kan tot en met 15 juni zonder extra kosten een onbepaald aantal nieuwe gebruikers en devices toevoegen aan het MobileIron UEM-platform. Klik hier voor meer informatie of om aan te melden voor een aantal webinars specifiek gericht op het realiseren van een veilige thuiswerkplek omgeving.

Over MobileIron

MobileIron herdefinieert enterprise security met het eerste zakelijke mobile-centric, zero trustplatform, gebouwd op het fundament van unified endpoint management (UEM) zodat toegang beveiligd is en gegevens beschermd zijn binnen enterprise-organisaties zonder perimeters. Zero trust gaat ervanuit dat slechte elementen zich binnen in het netwerk bevinden en een veilige toegang alleen kan worden verzekerd door een “never trust, always verify”-aanpak. MobileIron gaat verder dan identiteitsbeheer en gateway-aanpak door een uitgebreid aantal kenmerken te verifiëren voordat er toegang wordt verleend. Een mobile-centric, zero trustaanpak valideert het device, staaft gebruikerscontext, controleert applicatie-autorisatie, verifieert het netwerk, en detecteert dreigingen en lost deze op voordat een device of gebruiker veilige toegang wordt verleend.

Het securityplatform van MobileIron bouwt voort op de prijswinnende en toonaangevende unified endpoint management (UEM)-mogelijkheden en voegt daar zero trust-technologieën aan toe, waaronder zero sign-on (ZSO), multi-factor authentication (MFA) en mobile threat defense (MTD). Meer dan 1.900 klanten, waaronder ’s werelds grootste financiële instellingen, inlichtingendiensten en andere organisaties die moeten voldoen aan strenge regelgeving, hebben gekozen voor MobileIron om een naadloze en veilige gebruikerservaring mogelijk te maken door alleen geautoriseerde gebruikers, devices, apps en diensten toegang te geven tot zakelijke bronbestanden.

Contacts

Mediacontact:
Sebastiaan Scheepers
MobileIron@wisse-worldcom.nl

Contacts

Mediacontact:
Sebastiaan Scheepers
MobileIron@wisse-worldcom.nl