JDE Peet's geeft een verklaring uit met betrekking tot ongeautoriseerde verkoopactiviteiten op de Duitse markt

AMSTERDAM--()--JDE Peet's heeft vandaag de volgende verklaring uitgegeven met betrekking tot ongeautoriseerde verkoopactiviteiten van aandelen waarvan de Duitse financiële toezichthouders op de hoogte zijn gesteld:

Noch JDE Peet's noch Jacobs Douwe Egberts noch enige groepsmaatschappij van JDE is momenteel op de markt die aandelen van JDE of JDE Peet's verkoopt of voorverkoopt in afwachting van een eerste openbare aanbieding. Elke belegger die wordt benaderd met een aanbod om dergelijke aandelen te kopen, moet dergelijke activiteiten onmiddellijk aan zijn lokale financiële autoriteit melden.

Een aanbod van aandelen wordt pas gedaan nadat een IPO-prospectus dat is goedgekeurd door de bevoegde toezichthouder is gepubliceerd.

Over JDE Peet’s

JDE Peet’s is de grootste pure-play koffie-en-theegroep, die in 2019 bijna 130 miljard koppen koffie en thee serveerde in meer dan 100 landen, zowel in ontwikkelde als opkomende markten. Door hun portfolio van meer dan 50 toonaangevende mondiale, regionale en lokale koffie- en theemerken, biedt JDE Peet’s een uitgebreid scala aan hoog-kwalitatieve en innovatieve koffie- en theeproducten en -oplossingen om consumentenbehoeften voor diverse markten, consumentvoorkeuren en prijsniveaus te bedienen. De portfolio van gevestigde merken van JDE Peet’s is de grootste in de koffie- en theebranche en omvat de merken Peet's, Jacobs, L’OR, Senseo, Tassimo en TiOra, Douwe Egberts, Stumptown, Super, Pilão, OldTown, Moccona, Mighty Leaf en Pickwick evenals Maison du Café in Frankrijk, Marcilla in Spanje, Harris in Australië en Bravo in Griekenland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The One Nine Three Group voor JAB
Zach Siegel: zach@the193.com

Contacts

The One Nine Three Group voor JAB
Zach Siegel: zach@the193.com