Merrill Lynch International & Co. C.V. dient financieel jaarverslag in

CURAÇAO--()--Merrill Lynch International & Co. C.V. heeft zijn effectenhouders vandaag laten weten dat het bedrijf zijn financiële jaarverslag over het per 31 december 2019 afgesloten jaar, samen met het auditrapport en de verklaring van de daarvoor verantwoordelijke persoon, heeft ingediend bij de Beurs van Luxemburg, het officieel aangewezen mechanisme van Luxemburg, de lidstaat van herkomst van Merrill Lynch International & Co. C.V.

Merrill Lynch International & Co. C.V. stelt op de hieronder vermelde website zijn bij de Beurs van Luxemburg ingediende jaarlijkse en halfjaarlijkse financiële verslagen gratis beschikbaar zo snel als dit redelijkerwijs mogelijk is nadat Merrill Lynch International & Co. C.V. deze documenten elektronisch bij de Beurs van Luxemburg heeft ingediend. Deze documenten worden gepubliceerd op de website van de Bank of America Corporation op http://investor.bankofamerica.com/financial-information/subsidiary-and-country-disclosures#fbid=C0rA-iMt6oC onder “Subsidiary and Country Disclosures / Subsidiary Information”.

De Beurs van Luxemburg heeft een website met rapporten en andere informatie die emittenten samen met hun rapporten moeten indienen. Deze materialen kunnen elektronisch worden verkregen op de startpagina van de Beurs van Luxemburg op http://www.bourse.lu/Accueil.jsp.

Kopieën van de hierboven vermelde informatie kunnen ook gratis worden verkregen via telefoonnummer +852 3508 4166 of op schriftelijk verzoek aan:

Merrill Lynch International & Co. C.V.
Kaya W.F.G. (Jombi)
Mensing 36
Curaçao

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carrie Lam, Bank of America Merrill Lynch, +852 3508 4166

Contacts

Carrie Lam, Bank of America Merrill Lynch, +852 3508 4166