Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services door Emerce 100 erkend als beste fulfillment-provider in Nederland

WAALWIJK, Nederland--()--Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, een strategische bedrijfseenheid van Ingram Micro Inc., heeft vandaag bekendgemaakt dat het als de beste e-commerce-fulfillmentprovider is erkend door Emerce, het toonaangevende multi-channelmediaplatform voor online business en marketing in Nederland.

Het resultaat werd gepubliceerd in het jaarlijkse Emerce 100-rapport, dat met behulp van een 7-puntsschaal 868 Nederlandse bedrijven beoordeelt op verscheidene gebieden, waaronder e-business-services. Binnen de categorie werd Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services erkend als top-provider van e-fulfillment-warehousing, doordat het 6,5 van de 7 mogelijke punten scoorde. Kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn enkele factoren die in overweging werden genomen bij de ranking.

Michiel Alting von Geusau, executive vice president, Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services EMEA & APAC, zei: "Wij zijn zeer vereerd met onze ranking als beste e-fulfillment-warehousingprovider in Nederland. Naast het implementeren van de allernieuwste technologie en efficiënte processen binnen onze faciliteiten, werken onze uitvoeringsteams nauw samen met onze klanten om te zorgen dat aan al hun behoeften wordt voldaan, als die al niet worden overtroffen, en we zijn erg blij te zien dat onze inzet voor uitmuntendheid door de Emerce 100 wordt erkend.”

Ingram Micro is er trots op verschillende van de huishoudelijke merken van Europa van dienst te zijn vanuit haar magazijnen in Nederland. Het uitgebreide netwerk van het bedrijf omvat 150 locaties wereldwijd, waaronder veel faciliteiten in Europa en het VK, en in Noord- en Zuid-Amerika.

Over Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services

Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services biedt leveringsketenoplossingen die vraag en aanbod verbinden. Van cross-borderfulfillment naar dropshipping en retourenmanagement, IT asset disposition, re-marketing, distributie en meer, onze oplossingen sturen groei in de handel, technologie en mobiliteitsmarkten.

We zijn er trots op dat we klanten van dienst zijn die variëren van snelgroeiende merken tot ondernemingen uit de Global 2000 en zetten ons ervoor in om hun succes te faciliteren via ons wereldwijde warehousingnetwerk, technologie van wereldklasse, strategische partnerships en tientallen jaren expertise in de logistiek, mobiliteit en ITAD-bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lauren Jow
Ingram Micro
Commerce & Lifecycle Services
lauren.jow@ingrammicro.com

Contacts

Lauren Jow
Ingram Micro
Commerce & Lifecycle Services
lauren.jow@ingrammicro.com