IWBI kondigt nieuwe medevoorzitters en meer dan 225 leden aan van de Task Force voor COVID-19 en andere respiratoire infecties: preventie en paraatheid, veerkracht en herstel

Despina Katsikakis van Cushman & Wakefield, Dr. Wang Qingqin van CABR, Dr. Lam Khee Poh van NUS en Joanne Mahoney van SUNY voegen zich bij een groep van medevoorzitters die meer dan 225 experts bijeenroept om de rol van gebouwen en gemeenschappen te bevorderen bij het beschermen en verbeteren van de gezondheid

NEW YORK--()--Het International WELL Building Institute (IWBI) heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van vier gerenommeerde industriële, academische en volksgezondheidsleiders uit de VS, het Verenigd Koninkrijk, China en Singapore als de nieuwste medevoorzitters van de Task Force voor COVID-19 en andere respiratoire infecties: preventie en paraatheid, veerkracht en herstel. Ze voegen zich bij deskundige medevoorzitters uit de Verenigde Staten en anderen uit China die zullen helpen bij het definiëren van de cruciale rol die gebouwen, organisaties en gemeenschappen spelen bij het verminderen van de gezondheidslast van deze en andere infectieziekten.

De volgende personen zullen een aanvulling op de expertise van de Task Force zijn als medevoorzitters: Despina Katsikakis, internationale partner en hoofd Occupier Business Performance bij Cushman & Wakefield; Dr. Wang Qingqin, vicepresident van China Academy of Building Science (CABR); Dr. Lam Khee Poh, hoogleraar van de leerstoel Architectuur en bouw, en decaan aan de School of Design And Environment, National University of Singapore; en Joanne Mahoney, Chief Operating Officer aan de State University of New York College of Environmental Science and Forestry in Syracuse, New York.

Bovendien hebben meer dan 225 experts uit de volksgezondheidssector, de overheid, de academische wereld en bedrijven over de hele wereld, evenals de gemeenschappen van architectuur, ontwerp, wetenschap en onroerend goed, gehoor gegeven aan een wereldwijde oproep tot actie om hun kennis bij te dragen tijdens deze wereldwijde noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid. Met Task Force-leden die afkomstig zijn uit tientallen landen, vertegenwoordigen ze een sterke betrokkenheid van sectoren, regio's en industrieën en staan ze klaar om inzichten te delen over de bescherming van de wereldwijde gezondheid door het ontwerp en de activiteiten van gebouwen, en door organisatorische beleidslijnen en praktijken. De deelname van Task Force-leden is verzekerd van enkele van de meest innovatieve en gerespecteerde Fortune 500-bedrijven, wereldwijde architecten- en ingenieursbureaus, vastgoedservicebedrijven, productiebedrijven, schooldistricten, federale agentschappen, steden, handelsverenigingen, onderzoeksinstellingen en nationale non-profitorganisaties.

"We zijn echt overweldigd door de gepassioneerde reactie van onze wereldwijde gemeenschap om hun hand op te steken en zich in te zetten voor de Task Force voor COVID-19," aldus Rick Fedrizzi, voorzitter en CEO van IWBI. "Deze Task Force biedt een mechanisme om zich te concentreren op deze onmiddellijke uitdaging en om de expertise en het inzicht van honderden leiders te verzamelen en toe te passen vanuit hun respectieve vakgebieden."

Het werk van de Task Force is tweeledig, stelde Fedrizzi. Voorop staat het identificeren en ontwikkelen van een reeks kenmerkende resultaatgebieden en hulpbronnen, inclusief richtlijnen voor personen, organisaties en gemeenschappen om hen te helpen bruikbare inzichten en bewezen strategieën beter te integreren in de wijze waarop ze zowel hun gebouwen als hun organisaties beheren. Ten tweede zal de Task Force nagaan op welke manieren de WELL Building Standard (WELL) zelf verder kan worden versterkt, zodat het systeem, dat meer dan 46 miljoen vierkante meter aan ruimte beslaat in 58 landen, op de best mogelijk wijze de preventie en paraatheid, veerkracht en herstel kan blijven ondersteunen op dit kritieke moment en in de toekomst.

De lijst met Task Force-leden is hier openbaar beschikbaar. Ze zullen samenwerken aan deze snelle inspanning via een innovatief communityportaal dat zal dienen als de hub voor het werk van de Task Force en digitale crowdsourcing mogelijk zal maken via een wereldwijde community van experts verspreid over allerlei onderwerpen.

"Ons team heeft snel gehandeld en een online portaal gebouwd om de dialoog tussen honderden experts, in tientallen landen, de komende maand 24 uur per dag te vergemakkelijken," verklaarde Rachel Gutter, president van het International WELL Building Institute. "We zijn ervan overtuigd dat het platform geschikt is voor het doel en ons in staat zal stellen de creatie van de middelen en begeleiding die we zo hard nodig hebben drastisch te versnellen."

Gutter merkte op dat het belang van snel handelen om bruikbare strategieën in de praktijk te brengen niet iets is dat deze groep niet inziet. "De volksgezondheidsprofessionals aan tafel herinneren ons eraan dat er geen tijd te verliezen is."

Meer informatie over de Task Force en de reactie van IWBI op COVID-19 is hier beschikbaar.

Over het International WELL Building Institute
Het International WELL Building Institute (IWBI) leidt de wereldwijde beweging om onze gebouwen, gemeenschappen en organisaties te transformeren op manieren die mensen helpen bloeien. Het WELL v2-proefproject is de nieuwste versie van de populaire WELL Building Standard (WELL), en het WELL Community Standard-proefproject is een classificatiesysteem op wijkschaal dat een nieuw wereldwijd referentiepunt vormt voor gezonde gemeenschappen. WELL is exclusief gericht op de manier waarop gebouwen en gemeenschappen, en alles wat erin zit, ons comfort kunnen verbeteren, betere keuzes kunnen bevorderen en over het algemeen onze gezondheid en ons welzijn kunnen verbeteren in plaats van te schaden. IWBI mobiliseert de welzijnsgemeenschap door beheer van de WELL AP-referentie, het streven naar toepasbaar onderzoek, de ontwikkeling van educatieve middelen en pleitbezorging voor beleid dat overal de gezondheid en het welzijn bevordert. IWBI neemt deel aan het Global Compact van de Verenigde Naties, 's werelds grootste initiatief voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, en helpt bedrijven de UN Sustainable Development Goals (SDG's) te bevorderen door het gebruik van WELL. Meer informatie over WELL staat hier.

International WELL Building Institute, IWBI, de WELL Building Standard, WELL v2, WELL Certified, WELL AP, WELL, WELL Portfolio, The WELL Conference, de WELL Community Standard en andere, en hun gerelateerde logo's zijn handelsmerken of certificeringsmerken van International WELL Building Institute pbc in de Verenigde Staten en andere landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Judith Webb, media@wellcertified.com

Contacts

Judith Webb, media@wellcertified.com