A Validity végleges megállapodást kötött a 250ok felvásárlásáról, melynek eredményeként tovább bővül az elérhető legjobb technológiákon alapuló emailtámogató programokat tartalmazó termékportfóliója

Az akvizíció eredményeként egyesülnek az e-mail-piac vezető cégei, és létrejön a kézbesíthetőségi elemzéseket kínáló szolgáltatók piacának legnagyobb globális adathálózata

BOSTON--()--A Validity, amely a minőségi színvonalat képviselő ügyféladatokat biztosító szolgáltatók közt az egyik legmegbízhatóbbnak számító vállalat, ma bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött az email- és kézbesíthetőségi elemzéseket biztosító szolgáltató, a 250ok felvásárlásáról. 2011-ben való alapítása óta a 250ok számos olyan kiváló emailkezelési szoftverprogramot és innovatív eszközt fejlesztett ki, amelyeket bármely vállalkozás használhat, legyen az bármilyen méretű szervezet. Az akvizíció révén bővülnek a Validity optimalizációs lehetőségei az emailszolgáltatók globális ökoszisztémájában.

Az email továbbra is kulcsfontosságú ügyfélszerzési és -elkötelezési eszköz a marketing szakemberek számára. Ugyanakkor egyre nagyobb kihívást jelent annak elérése, hogy a kiküldött emailek ne kerüljenek a levélszemét mappába, és illetve, hogy azokat szívesen fogadják a címzettek. Az emailszolgáltatók minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy felhasználóikat megvédjék a "spam"-ektől (kéretlen emailektől) és a biztonsági kockázatoktól, de a felhasználók email-postaládájába még ennek ellenére is áradnak a nem optimalizált, az ún. "szórjuk ki és imádkozzunk" (azaz a nem célzott, találomra kiküldött) marketing üzenetek. Megfelelő adatok, eszközök és iránymutatás hiányában még a legjobb email marketinges szakemberek számára is nehéz feladat olyan emailek kiküldése, amelyeket a címzett megnyit, illetve amelyek elérik a kívánt hatást. Az online kiskereskedők árbevételszerzési lehetőségei és konverziós rátája (azaz, hogy az üzenet felkelti-e címzett érdeklődését és elindul-e az értékesítési folyamat a címzett és az email kiküldője között) szempontjából kulcsfontosságú, hogy a kiküldött email ne kerüljön a levélszemét mappába. A 250ok lehetővé teszi a marketing szakemberek számára, hogy olyan emaileket készítsenek, amelyek megérkeznek a címzett postaládájába, illetve megfelelő módon célozzák meg a címzetteket, és ennek eredményeként magasabb konverziós rátát, illetve végső soron nagyobb befektetésarányos megtérülést érjenek el.

A 250ok 2011-ben kezdte meg innovatív analitikai és kézbesíthetőségi szoftverek kidolgozására irányuló tevékenységét. A vállalatot a korábban az ExactTargetnél dolgozó email-kézbesíthetőségi szakember, Greg Kraios indította útjára. A 250ok által az email-marketinget használó cégek (mint például a Marketo, a CDW, a National Geographic, a Crutchfield, a Furniture Row és a PETA) számára kifejlesztett modern, innovatív eszközök forradalmasították az emailkezelési szoftverek piacát. A 250ok felvásárlásának eredményeként a Validity-hez kerül az emailanalitikai ágazat legjobb szakemberei közül jó néhány, és így még nagyobb sikerrel támogathatja ügyfeleit annak elérésében, hogy kiküldött emaileik ne kerüljenek a levélszemét mappába.

"Az emailanalitikai piac nagyszámú szereplője közül a 250ok csapata illik a legtökéletesebben a Validity gárdájához" - magyarázta Mark Briggs, a Validity elnök-vezérigazgatója. "A két cég egyesített analitikai platformja, emailanalitikai szakértelme és szinte a teljes emailszolgáltató ügyfélkörre kiterjedő kapcsolathálózata révén rendkívüli értéket képes biztosít a marketing szakemberek számára szerte a világon."

A Validity legfontosabb emailszolgáltató ügyfelei közül jó néhány veszi igénybe mind a 250ok termékeit, mind a Validity Return Path elnevezésű termékét email kampányaik optimalizálásához. Az akvizíció nyomán a Validity emailtámogató termékeket tartalmazó portfóliója tovább erősödik a 250ok technológiáinak és szolgáltatásainak köszönhetően, ideértve az alábbiakat:

  • Kiküldhetőség- és hírnévelemzések
  • Elkötelezési elemzések
  • DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance [domén alapú üzenethitelesítés, jelentéskészítés és megfelelőség]) beállítása
  • Emaildizájn-elemzések
  • Levelezésilista-validáció

"Az elmúlt években mindent megtettünk azért, hogy az email marketingesek számára világszerte a legmegfelelőbb, kiemelkedő minőségű termékeket tudjunk kínálni ebben a számos szereplővel rendelkező ágazatban" - emlékezett vissza Greg Kraios, a 250ok alapítója és vezérigazgatója. "Amikor először találkoztam Mark Briggs-zel, a Validity vezérigazgatójával, rögtön tudtam, hogy beszélnem kelI vele az emailanalitikai szektorról, és azt is, hogy milyen irányba szeretném terelni a beszélgetésünket. Most, hogy a 250ok a Validity részévé vált, együtt dolgozhatunk tovább azon, hogy innovatív és kiváló termékek kifejlesztésével az email ökoszisztéma minden szereplőjének értéket biztosítsunk."

A 250ok felvásárlása révén tovább erősödnek a Validity piaci pozíciói és szélesedik az értékesítési és marketing szakemberek számára piacvezető megoldásokat kínáló termékportfóliója. Az elmúlt két évben a Validity több jelentős felvásárlási ügyletet hajtott végre, melynek eredményeként tulajdonába kerültek a következő vállalatok:

  • A magas minőségű vállalati ügyfélkapcsolat-kezelési adatok biztosítását lehetővé tévő alkalmazásokat fejlesztő CRMfusion
  • Az emailhitelesítés terén a legmegbízhatóbb cégnek számító globális platform, a BriteVerify
  • Az emailek levélszemét mappába kerülését kiküszöbölő megoldások terén az egyik globális piacvezető cég, a Return Path
  • A Salesforce és egyéb platformok vezető grid alkalmazását birtokló AppBuddy, valamint
  • A vezető emailanalitikai platform, a 250ok

Az ügylet pénzügyi feltételeit nem hozták nyilvánosságra. További információkért a 250ok-ról kérjük, látogasson el a cég honlapjára: https://250ok.com.

Amit a Validity-ről tudni kell…

A Validity 20 évvel ezelőtti megalapítása óta szerte a világon több tízezer szervezet használta a cég megoldásait ügyfeleik kiválasztása, az ügyfeleikkel való kapcsolatfelvétel, ügyfeleik elkötelezése és megőrzése céljára a cég termékeinek használatával gyűjtött megbízható adatokra támaszkodva, melyek kulcsfontosságú előnyt biztosítottak számukra. A Validity vezető termékeinek (DemandTools, BriteVerify, Return Path, Trust Assessments és GridBuddy) mindegyike a legmagasabb minőségi színvonalat képviselő, rendkívül hatékony megoldás a grid alapú CRM (ügyfélkapcsolati) alkalmazások, a CRM adatok kezelése, az emailcím-hitelesítés és az email-kézbesíthetőség elérését, illetve a kiküldött emailek levélszemét-mappába érkezésének elkerülését szolgáló termékek piacán. Ezek a megoldások sikeresebb kampányokat, több üzleti lehetőséget, hatékonyabb értékesítést és végső soron gyorsabb növekedést tesznek lehetővé a vállalatok számára. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (Validity.com) vagy lépjen kapcsolatba cégünkkel a LinkedInen, az Instagramon és a Twitteren.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Validity Media Relations
Charlie Ungashick
pr@validity.com

Contacts

Validity Media Relations
Charlie Ungashick
pr@validity.com