Elo toont uniforme architectuur voor interactieve oplossingen op ISE 2020

Elo versterkt de samenwerking en het beheer van eindpunten, van openbare ruimtes en zelfbedieningservaringen tot zakelijke vergader- en bijeenkomst ruimtes.

Elo Showcases Unified Architecture for Interactive Solutions at ISE 2020 (Photo: Business Wire)

AMSTERDAM--()--Elo, een toonaangevende wereldwijde aanbieder van interactieve oplossingen, presenteert op ISE 2020 toonaangevende oplossingen voor bewegwijzering, samenwerking, zelfbediening en andere zakelijke oplossingen. Oplossingen voor samenwerking die tijdens de show worden getoond, omvatten een combinatie van de beste interactieve schermen met krachtige whiteboarding en software voor het draadloos delen van inhoud. Met deze kant en klare oplossing kunnen bedrijven hun favoriete videoconferentieprogramma inzetten met een consistente ervaring voor alle interactieve contactpunten. Bovendien is het toonaangevende Android-platform van Elo beschikbaar voor demonstratie in verschillende gebruiksscenario's voor zakelijke, retail-, horeca- en industriële toepassingen.

Bedrijven bouwen de interactieve oplossingen die ze nodig hebben met behulp van het modulaire platform van Elo

Elo is ontworpen voor zakelijk gebruik en de configureerbare reeks displaygroottes, computeroplossingen en EloView®-beheersoftware maakt de implementatie van interactieve technologie eenvoudig en betrouwbaar. Aangeboden in maten variërend van 7 tot 65 inch en met compatibele standaarden, bevestigingen en randapparatuur, kan dit modulaire platform worden aangepast om krachtige oplossingen te implementeren van zakelijke receptiebalies en selfservice voor bezoekers tot bijeenkomst- en conferentieruimtes.

De bekroonde interactieve 4K-schermen van 55 en 65-inch van Elo worden geleverd met Qwizdom whiteboarding- en aantekeningensoftware. In combinatie met de i5 Windows 10-computermodule van Elo en een instelbare Full HD-conferentiecamera, is het resultaat een complete conferentieoplossing met DisplayNote Montage BYOD-software ("Bring Your Own Device"; breng uw eigen toestel mee) zonder extra kabels. Voeg eenvoudig het gewenste video samenwerkingsprogramma toe om een uitgebreide oplossing over de hele wereld te implementeren.

"Werkplekken kunnen profiteren van dezelfde technologie die een revolutie teweegbrengt binnen de retail- en restaurantomgevingen. Gebruik zaken zoals agenda's, dashboard en communicatietools, en zelfbediening check-in-oplossingen zijn nu eenvoudig te implementeren en te beheren," zei Craig Witsoe, CEO, Elo. "Ons modulaire platform, met talloze schermformaten, power-over-ethernet (POE) en EloView-beheercapaciteit, is veelzijdig genoeg om bijna elk interactief contactpunt te ondersteunen."

Elo presenteert spannende nieuwe producten en demo's op ISE 2020, waaronder:

  • De bekroonde 4K-lijn van Elo, inclusief 55 en 65 inch interactieve displays: Met zijn slanke, duurzame ontwerp dat bestand is tegen de ontberingen van continu gebruik en er geweldig uitziet, maakt de lijn van 4K-touchscreens van Elo robuuste interactieve toepassingen mogelijk, zoals bewegwijzering, zelfbediening, zakelijke samenwerking, whiteboarding en interactie in een bijeenkomstkamer. Beide schermen zijn geschikt voor conferenties met de optie om de nieuwe conferentiecamera-accessoire en Windows-computermodule (ECMG4) van Elo toe te voegen.
  • Aanraken en A/V-over-IP met Crestron: Deze gezamenlijke oplossing biedt A/V- en touchscreen-mogelijkheden via IP. Met een enkele kabelverbinding vergroot Elo de distributieafstand van een gecodeerde videostream en aanraakmogelijkheden via een standaard een gigabyte ethernet zodat interactieve streaming van topkwaliteit mogelijk wordt gemaakt. Crestron is een wereldleider in apparaatbeheer en videodistributie voor de onderneming, en de grootformaat aanraakschermen van Elo ondersteunen nu touchscreen- en videodistributiemogelijkheden via Crestron's DM-NVX™-encoders en de DM NVX™ D80 IoAV-decoder, die eenvoudig in de OPS-sleuf schuift aan de achterkant van het display.
  • Interactieve ervaringsdemo's: De uniforme architectuur van Elo biedt één platform voor alle contactpunten op locatie. Op ISE 2020 omvatten de interactieve ervaringen van Elo een demo van een verbonden paskamer en een slimme spiegel met behulp van een standaard grootformaat touchscreen met open kader van Elo. Deze oplossingen leveren persoonlijk advies en aanbevelingen, evenals toegang tot online inventaris en de mogelijkheid om te kopen via een virtueel winkelmandje.
  • Zelfbediening gemakkelijk gemaakt: De veelzijdige oplossingen van Elo bieden innovatieve manieren om een winkel- of restaurantervaring aan te passen aan het veranderende gedrag van klanten. Het Elo Edge Connect-systeem biedt een breed assortiment randopties die het gebruik van een bestaand touchscreen uitbreiden. Barcodescanners, betaalterminals en statuslampjes zijn voorbeelden van accessoires die het touchscreen meer functionaliteit bieden. Een opstelling van steunen en standaarden voldoet aan de vereisten van de meeste omgevingen.

Elo biedt deze nieuwste technologieën aan, samen met zijn brede selectie van interactieve oplossingen die zijn ontworpen om één interactief platform te creëren dat elk contactpunt verbindt, op ISE stand 8-E185, 11-14 februari in het Amsterdam RAI expositiecentrum.

Over Elo

Als toonaangevende wereldwijde leverancier van interactieve oplossingen is Elo overal te vinden, #EloIsEverywhere. Tot op heden hebben we meer dan 25 miljoen installaties in meer dan 80 landen geïmplementeerd. Gemiddeld wordt elke 21 seconden ergens ter wereld een nieuw Elo-touchscreen geïnstalleerd. Gebouwd op een uniforme architectuur, stelt de brede portfolio van Elo onze klanten in staat om eenvoudig te kiezen, configureren, verbinden en beheren om een unieke ervaring te creëren. Kies uit alles-in-één-systemen, open kader monitoren en touchscreen monitoren variërend van 10 tot 70 inch. Configureer met onze unieke Elo Edge Connect-randapparatuur die gebruiksspecifieke oplossingen mogelijk maakt. Verbind en beheer met EloView®, een veilig, cloudgebaseerd platform voor Android-apparaten. EloView maakt veilige implementatie en beheer van een groot netwerk van interactieve systemen die ontworpen zijn om de bedrijfskosten te verlagen en tegelijkertijd de uptime en beveiliging te verhogen mogelijk.

Consumenten kunnen touchscreenoplossingen van Elo vinden in zelfbedieningskiosken, betaalautomaten, interactieve bewegwijzering, spelmachines, horecasystemen, point of care-displays en transportapplicaties, om er maar een paar te noemen. Meer informatie op EloTouch.com.

Elo, het Elo-logo, Elo Edge Connect en EloView zijn handelsmerken van Elo Touch Solutions. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mariana Fischbach
Ketner Group Communications (voor Elo)
mariana@ketnergroup.com
(512) 794-8876

Contacts

Mariana Fischbach
Ketner Group Communications (voor Elo)
mariana@ketnergroup.com
(512) 794-8876