Starr Insurance Companies viert met makelaars en risicomanagers opening kantoor Madrid en uitbreiding Europese aanwezigheid

MADRID--()--Starr Insurance Companies heeft onlangs een groep van honderd makelaars en risicomanagers ontvangen om de opening van Starr's commerciële activiteiten op het Iberisch schiereiland te vieren, waarmee het Europese netwerk van het bedrijf uitgebreid wordt.

Madrid is de nieuwste aanwinst voor Starr's aanwezigheid in Europa, die het Verenigd Koninkrijk, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa beslaat. Juan Carro Arbelo, recentelijk benoemd tot Regional Manager Verzekeringen, Iberia, zal leiding geven aan de bedrijfsontwikkeling in deze belangrijke markt. In de Europese regio biedt Starr een breed scala aan verzekeringen, waaronder onroerend goed, schade, ongevallen, luchtvaart en zeevaart.

Tijdens de receptie in Teatro Real sprak Maurice R. Greenberg, voorzitter en CEO van Starr Insurance Companies, de genodigden toe: "Ons bedrijf is wereldwijd al meer dan tien jaar snel gegroeid, maar Europa is voor ons een bijzonder belangrijke markt om te bedienen. Het Iberisch schiereiland biedt ons een grote kans om die groei te versnellen".

Jim Herbert, hoofd van het Verenigd Koninkrijk en Europa voor Starr, was de gastheer van het event, samen met een selecte groep senior Starr Europe executives.

[Klik hier voor foto's van het event.]

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is de marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisbijstandsbedrijven en -dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een toonaangevende verzekerings- en beleggingsorganisatie met aanwezigheid op zes continenten; via haar verzekeringsmaatschappijen levert Starr eigendoms-, schade- en ongevallen- en ziektekostenverzekeringsproducten, evenals een scala aan specialiteitsbedekkingen, waaronder luchtvaart-, mariene, energie- en overlastverzekering. De dochterondernemingen van Starr's verzekeringsmaatschappijen gevestigd in de Verenigde Staten, Bermuda, China, Hong Kong, Singapore, het VK en Malta hebben elk een 'A' rating (Uitstekend) van A.M. Best. Starr's Lloyd's-syndicaat heeft een 'A+' rating (Sterk) van Standard & Poor.

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308