Andersen Global udvider sin tilstedeværelse i Mellemøsten; debuterer i Palæstina

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global annoncerede, at firmaet har indgået en samarbejdsaftale med advokatfirmaet i Ramallah, Sharp & Beyond for Legal and Investment Consulting Services (S&B). Aftalen markerer Andersen Globals debut i Palæstina og udvider dets globale platform i Mellemøsten.

Sharp & Beyond, et full-service advokatfirma, der blev grundlagt i 2017, har fire partnere og otte skatte- og investeringseksperter. Suhaib Al-Sharif, administrerende direktør, samt S&B-teamet leverer juridiske tjenester til både lokale og internationale organisationer. De er specialiserede inden for en række sektorer, herunder erhverv, arbejdskraft, investering, fast ejendom, kontrakter, handel, voldgift, byggeri, finans, telekommunikation, intellektuel ejendomsret, social sikring og skattelovgivning.

”Vores team består af erfarne advokater og lever uovertrufne tjenester til vores kunder på en sømløs måde,” sagde Suhaib. ”Det er vores højeste prioritet at arbejde med eksperter, der deler vores tankegang. Vores samarbejde med Andersen Global giver os mulighed for at udvide vores udvalg af tjenester og give vores kunder førende globale talenter, der ikke er begrænset geografisk.”

”Efter et møde med Rana, Suhaib og teamet er det tydeligt, at de besidder dybdegående kendskab til markedet og udviser et engagement i forvaltning, uafhængighed og gennemsigtighed,” sagde Mark Vorsatz, bestyrelsesformand for Andersen Global og administrerende direktør for Andersen. ”Samarbejde med Sharp & Beyond giver os en fordel og gavner vores organisation nu og på lang sigt, da den bygger på vores vækststrategi i Mellemøsten og positionerer os for fremtiden.”

Andersen Global er en international sammenslutning af juridisk separate, uafhængige medlemsfirmaer, der består af skatte- og juraeksperter fra hele verden. Efter at være blevet etableret i 2013 af det amerikanske medlemsfirma Andersen Tax LLC har Andersen Global nu mere end 5000 eksperter verden over og er repræsenteret på mere end 167 steder via sine medlemsfirmaer og samarbejdsfirmaer.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700