Starr Insurance Companies benoemt Carsten Nawrath als Aviation Underwriting Manager gevestigd in Duitsland

NEW YORK--()--Starr Insurance Companies heeft vandaag de benoeming van Carsten Nawrath als Aviation Underwriting Manager aangekondigd. Hij gaat de uitbouw van de nieuwe luchtvaartverzekeringsactiviteiten gevestigd in M√ľnchen, Duitsland, leiden. De activiteiten zullen het afsluiten van verzekeringen voor algemene luchtvaartondernemingen voor klanten in Centraal-Europa omvatten.

"Dhr. Nawrath bezorgt Starr meer dan 15 jaar verzekeringservaring met een focus op algemene luchtvaart," aldus Andy Trundle, Chief Underwriting Officer - Aviation, Starr Insurance Companies. "Zijn kennis en expertise in de luchtvaart en in de branche voor grote risico's zullen ons helpen onze aanwezigheid in de Centraal-Europese regio te vergroten."

Dhr. Nawrath zal rechtstreeks rapporteren aan Joost Vink, hoofd van Europa voor Starr.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is de marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisbijstandsbedrijven en -dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een toonaangevende verzekerings- en beleggingsorganisatie met aanwezigheid op zes continenten; via haar verzekeringsmaatschappijen levert Starr eigendoms-, schade- en ongevallen- en ziektekostenverzekeringsproducten, evenals een scala aan specialiteitsbedekkingen, waaronder luchtvaart-, mariene, energie- en overlastverzekering. De dochterondernemingen van Starr's verzekeringsmaatschappijen gevestigd in de Verenigde Staten, Bermuda, China, Hong Kong, Singapore, het VK en Malta hebben elk een 'A' rating (Uitstekend) van A.M. Best. Starr's Lloyd's-syndicaat heeft een 'A+' rating (Sterk) van Standard & Poor.

Bezoek ons op www.starrcompanies.com ov volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308