Duitse speler Karl Rupprec wint 2019 Boyaa Poker Tournament Europe

(Foto: Business Wire)

ROZWADOV, Tsjechische Republiek--()--Op 8 december werd de zesde editie van het BPT (Boyaa Poker Tournament) afgesloten. King's Resort in de Tsjechische Republiek vierde dit BPT Europe, waaraan in het totaal 600 spelers deelnamen uit 20 landen. Uiteindelijk werd Karl Rupprec uit Duitsland, de winnaar van de Main Event Championship.

Hoogtepunten van de finale van het BPT Europe 2019

Het BPT Europe 2019 Main Event ging van start op 8 december om 14 u., Tsjechische tijd. Na 9 uur Texas Poker, behaalden de spelers Ondrej Drozd uit de Tsjechische Republiek en Karl Rupprec uit Duitsland de laatste heads-up. Uiteindelijk slaagde Karl Rupprec, die startte met half zoveel chips als zijn tegenstander, erin om de situatie te keren met zijn twee negens, en won hij het kampioenschap.

Hoogtepunten heads-up:

Karl Rupprec pair 9 en Ondrej Drozd 2, 5.

De flop was 2, Q, 9, en Karl Rupprec behaalde dus three of a kind, en Ondrej Drozd had pair 2. Rupprec deed alsof hij zwakke kaarten had en misleidde Drozd.

De Turn was 2, en Ondrej Drozd had three of kind.

The River was hearts 8, en Ondrej Drozd's three of a kind van 2 was lager dan de three 9 van Karl Rupprec, en hij verloor al zijn chips

Tijdens het duel lag Karl Rupprec voortdurend achter op Ondrej Drozd, met op een gegeven moment slechts een derde van de chips van zijn tegenstander. Hij slaagde er echter in om beetje bij beetje zijn achterstand weg te werken, en bij de laatste hand maakte hij zijn tegenstander af met een perfecte tegenaanval in de vorm van three 9. Texas Hold'em op zijn best!

Spelers uit 20 landen, BPT zet zijn triomftocht verder.

Het BPT Europe 2019 startte de online en offline satelliet kwalificaties eind september en het volledige toernooi duurde twee maanden. Eind november kwamen spelers uit 20 landen naar het evenement, onder meer uit Duitsland, de Tsjechische Republiek, Portugal, Italië, Bulgarije, Polen, Oostenrijk, Rusland, Israël, België, de Verenigde Staten, Vietnam, Zwitserland, Albanië, Roemenië, Griekenland, Turkije, Zweden en Denemarken.

Boyaa Interactive is een gerenommeerd ontwikkelaar en exploitant van bord- & kaartspellen in Azië. Het bedrijf verbond zich ertoe om de merknaam BPT verder te blijven ontwikkelen.

Officiële website BPT: www.bpt.net/?homemedia

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Boyaa Interactive (HongKong) Limited
Franklin Lin
bpt@boyaa.com
0086-0755-86387070

Contacts

Boyaa Interactive (HongKong) Limited
Franklin Lin
bpt@boyaa.com
0086-0755-86387070