Lightbits Labs lanceert de eerste NVMe/TCP-oplossing voor geclusterde opslag in de sector

Software die gebruikers aangepaste bescherming biedt tegen gegevensverlies en serviceonderbrekingen

SAN JOSE, Calif.--()--Lightbits Labs, leider in softwaregedefinieerde gedesaggregeerde opslag met NVMe™ over TCP (NVMe/TCP), heeft vandaag zijn softwareoplossing LightOS, de eerste NVMe/TCP-oplossing voor geclusterde opslag, verder ontwikkeld.

Met meer bedrijven die afzien van Direct Attached Storage (DAS), en met opslagvereisten die doorgaans veel sneller groeien dan de computervereisten, zoeken zowel providers van publieke cloudomgevingen als providers van private cloudomgevingen naar manieren om opslag en computing te scheiden, zodat ze elk afzonderlijk kunnen meegroeien. Een van de beperkingen van schaalbaarheid bij gedesaggregeerde opslag is echter dat er een hoge beschikbaarheid voor de clusteropslag en computing is vereist. LightOS van Lightbits biedt de beschikbaarheid, flexibiliteit en efficiëntie van een hyperscale-cloudinfrastructuur voor datacenters op locatie.

LightOS is nu de eerste NVMe/TCP-opslagoplossing die een aangepaste bescherming biedt tegen gegevensverlies en serviceonderbrekingen. Bij server-, opslag- of netwerkstoringen, maximaliseert LightOS de operationele efficiëntie, zodat toepassingen blijven werken in geval van storingen, en failover automatisch wordt uitgevoerd, waardoor de gegevens volledig consistent en beschikbaar blijven.

De gemiddelde kosten van IT-downtime zijn enorm. Volgens Gartner bedraagt het gemiddelde verlies $5,600 per minuut. Dit kan oplopen tot meer dan een half miljoen dollar verlies per uur.

"Bij cloudschaalbaarheid stopt alles met werken, dus bouwden wij LightOS om te profiteren van alle voordelen van gedesaggregeerde opslag en tegelijk uitzonderlijke duurzaamheid en beschikbaarheid te bieden om serviceverbreking te vermijden," aldus Kam Eshghi, Chief Strategy Officer bij Lightbits Labs.

Voor applicaties in cloudomgevingen is toegang tot beschikbare, efficiënte en eenvoudig te implementeren infrastructuur de sleutel tot bedrijfsflexibiliteit en applicatie-ervaring, op elke schaal - ongeacht of u vijf, vijfhonderd of duizenden nodes implementeert.

Geïnstalleerd op standaardservers in grootschalige datacenters, is LightOS geoptimaliseerd voor I/O-intensieve rekenclusters, zoals Cassandra, MySQL, MongoDB en tijdreeksendatabases. Met de end-to-end NVMe levert LightOS hoge prestaties en permanent lage latentie. Het resultaat is een 10x meer betrouwbare opslag en 50% minder kosten voor de Total Cost of Ownership (TCO). Als op standaarden gebaseerde, doelgerichte oplossing waarvoor geen eigen software door de klant hoeft te worden geïnstalleerd, is het gemak van een aangepaste implementatie ongeëvenaard. LightOS is gebouwd om in uw bestaande datacenter te werken en vereist geen wijzigingen aan de applicatieservers of uw netwerkinfrastructuur, zodat een aangepaste implementatie heel eenvoudig verloopt.

Omdat LightOS zeer beschikbare, flexibele en efficiënte gedesaggregeerde opslag biedt, kunnen applicatieteams hun inspanningen richten op het ontwikkelen van nieuwe diensten om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken terwijl ze tegelijk hun uitgaven verlagen en hoge prestaties leveren.

LightOS biedt de volgende extra voordelen:

  • Softwaregedefinieerde gedesaggregeerde opslag voor cloudgebaseerde datacenters die dezelfde prestaties levert als direct aangesloten NVMe SSD's en tot 50% minder eindlatentie.
  • Onafhankelijke schaalbaarheid van opslag en computing, waardoor het gebruik en de efficiëntie van de infrastructuur worden verbeterd en een ongeëvenaarde flexibiliteit wordt aangeboden.
  • Op standaarden gebaseerd NVMe/TCP-protocol voor blokopslag voor de communicate tussen applicatieservers en opslagservers.
  • LightOS-clusters maken gebruik van de standaard NVMe 1.4 multipathing en bieden gegevensreplicaties op het opslagdoel, wat de klant transparantie biedt bij een snelle failover.
  • Verspreid en duurzaam clusterbeheer met een snelle failover.
  • Geen enkele storingspunt in de gegevenspaden en paden voor de besturingselementen.
  • Meerdere LightOS-clusters kunnen in hetzelfde cloudgebaseerde datacenter bestaan en kunnen eenvoudig worden geaggregeerd en beheerd als één grote blokopslagoplossing voor cloudschaalbaarheid.

Lightbits Labs resources

Neem voor meer informatie contact op met info@lightbitlabs.com

Over Lightbits Labs™

Lightbits Labs, opgericht in 2016, is de moderne cloudinfrastructuur op wereldschaal aan het transformeren. Het bedrijf heeft als missie om de manier waarop opslag en netwerken in datacenters worden geïmplementeerd opnieuw uit te vinden. Als pionier op dit gebied worden zijn oplossingen met succes gebruikt in toonaangevende datacenters voor zowel private cloudomgevingen als voor ondernemingen over de hele wereld. Met strategische investeerders waaronder Dell Technology Capital en Micron, en met investeringen van voorzitter en mede-oprichter Avigdor Willenz (oprichter van Annapurna en Galileo), Lip-Bu Tan (CEO van Cadence en voorzitter van Walden International) en Marius Nacht (mede-oprichter en voorzitter van Check Point Software), richt Lightbits Labs zich op de desaggregatie van opslag en computing om de prestaties en TCO te verbeteren. Kom meer te weten op www.lightbitslabs.com of neem contact met ons op via info@lightbitslabs.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Marianne Dempsey
Namens Lightbits Labs
mdempsey@rainierco.com
508-475-0025 ext. 115

 

Contacts

Marianne Dempsey
Namens Lightbits Labs
mdempsey@rainierco.com
508-475-0025 ext. 115