Personalis, Inc. presenteert op het ESMO Immuno-Oncology Congress 2019

MENLO PARK, Californië--()--Personalis, Inc. (Nasdaq: PSNL), een marktleider in geavanceerde genomica voor kanker, kondigde vandaag aan dat het bedrijf van 11 t/m 14 december zal deelnemen aan het ESMO Immuno-Oncology Congress 2019 in Genève, Zwitserland, inclusief een posterpresentatie op 12 december.

De posterpresentatie, getiteld “A comprehensive tumor immunogenomics platform for precision immunotherapy: Enabling simultaneous characterization of tumors and the TME from a single FFPE sample,” zal het universele kankerimmunogenomica-platform van Personalis, ImmunoID NeXT™, beschrijven. De poster zal een overzicht bieden van hoe het platform gebruikt kan worden om kritische immunotherapie-gerelateerde weerstandsmechanismen en nieuw samengestelde biomarkers van reactie te onderzoeken; gebruikmakend van analytics waaronder: typering van humaan leukocytenantigenen (HLA, "Human Leukocyte Antigen") en HLA verlies van heterozygositeit (LOH, loss of heterozygosity), het voorspellen van potentiële neo-antigenen en belasting, karakterisering van het immuunrepertoire, oncovirale detectie, deconvolutie van immuuncellen, evenals de evaluatie van tumormutatielast (TMB, tumor mutational burden) en microsatelliet instabiliteit-status (MSI, microsatellite instability).

ImmunoID NeXT™ is het eerste platform dat uitvoerige analyze mogelijk maakt van zowel een tumor als zijn immuunmicro-omgeving met een enkel monster. Het platform kan worden gebruikt om de belangrijkste tumor- en immuungerelateerde gebieden van kankerbiologie te onderzoeken, meerdere oncologie-biomarkertests in één te consolideren en de biologische informatie die kan worden verkregen uit een enkel tumorspecimen te optimaliseren.

De presentatie zal worden gegeven door Robert Power, M.S., Productmanager, voor Personalis.

Personalis zal ook zijn vertegenwoordigd tijdens de conferentie (Expositie #9). Vertegenwoordigers zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden over wat het bedrijf heeft bereikt op het gebied van kankerimmunogenomica.

Over Personalis, Inc.

Personalis, Inc. is een groeiend bedrijf in kankergenomica dat de ontwikkeling van behandelingen van de volgende generatie transformeert door het verschaffen van uitgebreide moleculaire gegevens over de kanker en immuunrespons van elke patiënt. Het NeXT™ Platform van het bedrijf is ontworpen voor aanpassing aan de complexe en zich voortdurend ontwikkelende inzichten in kanker en voorziet haar farmaceutische klanten van informatie over alle ongeveer 20.000 menselijke genen en het immuunsysteem op basis van een enkele weefselmonster. Personalis levert ook genomische informatie aan het VA Million Veterans-programma als onderdeel van hun doelstelling om meer dan een miljoen genomen van veteranen te sequencen. Het klinische laboratorium van Personalis is GxP conform en heeft een CLIA’88-certificaat en CAP-accreditatie. Bezoek voor meer informatie www.personalis.com en volg Personalis op Twitter (@PersonalisInc).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon investeerdersrelaties voor Personalis:
Caroline Corner
investors@personalis.com
www.westwicke.com
415-202-5678

Mediacontactpersoon voor Personalis:
Jennifer Havlek
pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300

Contacts

Contactpersoon investeerdersrelaties voor Personalis:
Caroline Corner
investors@personalis.com
www.westwicke.com
415-202-5678

Mediacontactpersoon voor Personalis:
Jennifer Havlek
pr@personalis.com
www.personalis.com
650-752-1300