KORE neemt Integron over

KORE neemt Integron over en breidt voetafdruk op het gebied van IoT-oplossingen en beheerde services aanzienlijk uit

Hoofdpunten

  • KORE is de grootste onafhankelijke internationale IoT-facilitator en helpt meer dan 6000 klanten bij het implementeren, beheren en schalen van hun IoT-toepassingen en gebruiksscenario's.
  • Het KORE-portfolio omvat cruciale IoT-services op het gebied van connectiviteit, oplossingen en analyse. De vandaag bekendgemaakte overname vergroot de mogelijkheden van KORE op het gebied van IoT-oplossingen en beheerde services.
  • Fortune 500-bedrijven en vooraanstaande providers op het gebied van online gezondheidszorg en biowetenschappen, de grootste sector voor de gecombineerde entiteit, krijgen toegang tot een groter reservoir van expertise bij de nieuwe KORE.

ALPHARETTA, Georgia--()--KORE, het toonaangevende onafhankelijke internationale bedrijf op het gebied van IoT, heeft vandaag de overname bekendgemaakt van Integron, een vooraanstaande leverancier van IoT-oplossingen en beheerde services, met name gericht op de online gezondheidszorgsector.

Integron werd opgericht in 1985 en heeft kantoren in Rochester, NY en Ulestraten, Nederland. Het bedrijf heeft de laatste jaren snelle groei doorgemaakt dankzij haar positie als deskundige leverancier van IoT-oplossingen binnen sterk gereguleerde sectoren.

“Onze missie is duidelijk: als betrouwbare adviseur van onze klanten de complexiteit van IoT verminderen en hen helpen de IoT-oplossingen die cruciaal zijn voor hun bedrijf te implementeren, te beheren en te schalen,” aldus Romil Bahl, President en CEO van KORE. “We streven zonder ophouden naar de volbrenging van deze missie en het verheugt ons zeer onze schaal en kwalificaties met deze overname te verbreden. Integron is een gereputeerd bedrijf op het gebied van IoT. De expertise van het bedrijf binnen belangrijke markten als de gezondheidszorg, de farmaceutische industrie en de biowetenschappen, heeft geleid tot innovatieve klinische onderzoeken waarbij gebruik werd gemaakt van IoT en oplossingen voor het op afstand bewaken van patiënten. Door deze overname verkrijgen we daarnaast belangrijke certificeringen, bijvoorbeeld van de ISO en FDA, waardoor we een unieke voorsprong op onze concurrentie verkrijgen binnen gereguleerde sectoren,” voegt Bahl toe.

De gecombineerde entiteit bouwt voort op de beste connectiviteit, beheerde services en tools voor asset-/apparaatbeheer in hun klasse om ongeëvenaarde eenvoud en snelheid te realiseren bij de implementatie van IoT-oplossingen. Deze overname bouwt voort op het recente momentum van KORE op het gebied van de levering van IoT-oplossingen met toegevoegde waarde in het kader van een doelgericht portfolio: connectiviteit, oplossingen, analyse.

“Het is een interessante tijd voor Integron en KORE om samen sterker te worden, bouwend op getalenteerde mensen, om IoT-innovatie te leveren aan onze geweldige klanten,” aldus Jeanne Pagani, CEO medeoprichter van Integron.

“Al meer dan twee decennia zijn we in staat geweest onze competentie op het gebied van het leveren van beheerde services voor IoT te versterken binnen de meest complexe en intensief gereguleerde sectoren,” aldus Bryan Lubel, President van Integron. “De natuurlijke uitlijning van onze bedrijven was verbluffend. Integron en KORE worden allebei in brede kring binnen de IoT-sector erkend voor het brengen van eenvoud in complexe IoT-projecten. Het vooruitzicht om daaraan schaal en reikwijdte te kunnen toevoegen, belooft voordelen te brengen voor al onze partners en klanten.”

Over KORE
KORE Wireless Group (“KORE”) is een pionier, leider en vertrouwde adviseur op het gebied van de levering van transformatieve bedrijfsprestaties. We stellen organisaties van elke omvang in staat hun operationele en zakelijke resultaten te verbeteren door de complexiteit van IoT te verminderen. Onze grondige kennis en ervaring op het gebied van IoT, ons wereldwijde bereik, onze maatoplossingen en onze flexibiliteit bij de implementatie leiden tot snellere en aanzienlijk betere zakelijke resultaten voor onze klanten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MSL
Joe Palladino
781-684-0770
KORE@mslgroup.com

Contacts

MSL
Joe Palladino
781-684-0770
KORE@mslgroup.com