IFA: Het ontstaan van het nieuwe token ARCS, gericht op een maatschappij waar de waarde en ideeën van individuele personen omgezet kunnen worden in geld

Het nieuwe token ARCS zal een platform creëren voor het visualiseren en tokeniseren van de (gelds)waarde die mensen bezitten. Naar een maatschappij waar alle mensen hun gegevens kunnen beheren en er zelfbeschikking over kunnen houden.

TOKIO--()--IFA CO., LTD. (CEO: Masashi Mizukura) heeft het token ARCS (ticker-symbool ARX) ontwikkeld, gebaseerd op de blockchaintechnologie. Het productplatform AIre dat ARCS gebruikt, tokeniseert de (gelds)waarden die mensen bezitten om onder meer uitwisseling, monetaire conversie, aanvragen en aankopen mogelijk te maken.

Tokeniseer de waarde die mensen bezitten en geef alle mensen zelfbeschikking over hun gegevens

IFA, een leverancier van producten en diensten die blockchaintechnolgie gebruikt, heeft ARCS ontwikkeld, een token gebaseerd op de nieuwe blockchain*1-technologie. Het productplatform AIre, geleverd door gebruikmaking van ARCS, visualiseert en tokeniseert*2 de verschillende (gelds)waarden die mensen bezitten.

*1 Blockchain is een technologie voor het registreren van de transactiehistorie van gedecentraliseerde cryptovaluta. Er is geen gespecificeerde beheerder of uitgever; transactiehistories worden gemonitord en beheerd door gebruikers, waardoor het moeilijk wordt frauduleuze transacties te doen of gegevens te vervalsen.
*2 Tokens die uitgegeven worden met gebruikmaking van de blockchain-technologie zijn een soort cryptovalutamiddel dat transacties op internet mogelijk maakt. De gedachte is dat tokens in de toekomst bruikbaar zullen zijn als betaalmiddel voor producten en diensten, zoals aandelen of beloningskaarten. Iedereen, of het nu gaat om een persoon of een bedrijf, kan gemakkelijk tokens uitgeven, maar zij kunnen alleen gebruikt worden binnen het bereik van de dienst van de uitgevende persoon of het uitgevend bedrijf.

Voorheen was het moeilijk om (gelds)waarden, ideeën en andere immateriële goederen die personen bezitten helder te krijgen, waardoor een tendens werd gecreërd die voordelig was voor bedrijven. Het tokeniseren van dergelijke waarden van personen zal onder meer vrije uitwisseling, valutaconversie, aanvragen, aankopen met iedereen mogelijk maken met behoud van zelfbeschikking over hun eigen gegevens.

In het platform AIre zal ARCS voornamelijk gebruikt worden voor de volgende doelen.

1. Incentives als gebruikers informatie invoeren in AIre
2. Betalingsmethode als bedrijven AIre gebruiken
3. Beloningen voor relevante gebruikers als een bedrijf gebruikersinformatie van AIre verkrijgt
4. Betalingsmethode voor diensten ontwikkeld en uitgevoerd door bedrijven die van AIre verkregen gebruikersinformatie gebruiken

AIre verzamelt informatie van gebruikers die van verschillende diensten en bedrijven gebruikmaken, zoals intekenen voor een creditcard of lid worden bij een winkel. Deze geaccumuleerde gegevens krijgt een belangrijke waarde voor zowel het bedrijf als de gebruikers. Bedrijven kunnen de overvloedige informatie verkregen van AIre gebruiken om belangrijke diensten te ontwikkelen en ARCS kan worden gebruikt als betaalmethode voor de diensten. In de toekomst zullen incentives (cryptovaluta, tokens) aan gebruikers worden gegeven als vergoeding voor het geven van informatie.

Wij zijn ook van plan een stabiele munt (stablecoin, een cryptovaluta met een stabiele prijs) uit te geven, beveiligd door ARCS. De prijs van ARCS die op de cryptovalutabeurs zal worden verhandeld, zal variëren overeenkomstig vraag en aanbod. Om deze reden zullen bedrijven die met ARCS betalingen uitvoeren om AIre te gebruiken, te maken krijgen met ongemak door schommelingen in de prijs van gegevens op het moment van de betaling. De uitgifte van een stabiele munt (stablecoin) en het veranderen van de betalingsvaluta in AIre naar de stablecoin kan dit ongemak oplossen.

Er zijn momenteel voorbereidingen gaande voor notering op KuCoin(https://www.kucoin.com/), de cryptovalutabeurs voor ARCS, om 18 uur (UTC+8) op 3 december 2019. Het verhandelen zal voor het eerst plaatsvinden als valutapaar met USDT (Tether), onder het tickersymbool ‘ARX.’

Verwante URL's
ARCS(ARX)Telegram https://t.me/ARCS_ARX_EN
ARCS(ARX)Twitter https://twitter.com/ARCS_ARX
ARCS(ARX) website https://www.arcs-chain.com/
AIre VOICE (AIre 1st Product) Officiële pagina https://en.aire-voice.com/

Over IFA CO., LTD.
Bedrijfsnaam: IFA CO., LTD.
Vertegenwoordiger: Masashi Mizukura, CEO
Locatie: Shinjuku Sumitomo Building 15F, Nishi Shinjuku 2-6-1, Shinjuku-ku, Tokio
Opgericht: 1 oktober 2014
Activiteiten: Internetbedrijf
Kapitaal: ¥543.508.080 (waaronder wettelijke agioreserve)

Samenvatting: Met AIre, het bankplatform van de volgende generatie, ontwikkeld en uitgevoerd door IFA CO., LTD., zijn we gericht op een wereld waarin alle mensen zelfbeschikking hebben over hun eigen gegevens.

Dit zal geen traditioneel gecentraliseerd middel of informatiemanagementmaatschappij zijn, maar een gedecentraliseerde maatschappij waarin nieuwe standaarden die door gebruikers zijn gevormd de norm worden. Daartoe zullen we gebruikmaken van distributed ledger-technologie (DLT, gedistribueerde grootboektechnologie).

Onze beleid is om onze samenwerkingsverbanden met bedrijven en regio's te verdiepen, zowel in Japan als in het buitenland, door technologische benaderingen die complexe technologie vertrouwder maken. Wij stellen ons voor dit te doen via een brede verscheidenheid aan samenwerkingsverbanden.
We zullen het AIre-project ontwikkelen om een betere toekomst te bereiken.
IFA CO., LTD. URL: https://en.ifa-aire.co.jp/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor inlichtingen
IFA CO., LTD., IR Group
E-mail: ir@ifa-aire.co.jp
Tel.: +81-3-5909-5335
Ryohei Osaka

Contacts

Contactinformatie voor inlichtingen
IFA CO., LTD., IR Group
E-mail: ir@ifa-aire.co.jp
Tel.: +81-3-5909-5335
Ryohei Osaka