Optiv en Veracode versterken applicatiebeveiliging in ontwikkelingsfase met Software Assurance as-a-Service

--Nieuw aanbod helpt samenwerking tussen beveiliging, ontwikkeling en activiteiten bevorderen om time-to-market voor veilige software te verbeteren--

DENVER--()--Optiv Security, een integrator van beveiligingsoplossingen die end-to-end cybersecurity-oplossingen levert, heeft vandaag aangekondigd samen te werken met Veracode om de applicatiebeveiliging in de ontwikkelingsfase te verbeteren. Het nieuwe Software Assurance as-a-Service (SAaaS)-aanbod maakt gebruik van de toonaangevende cybersecurity-kennis van Optiv en het robuuste programmabeheerkader en de automatiseringstechnologie voor softwaretests van Veracode om organisaties te helpen webapplicaties te beveiligen zonder de ontwikkelingssnelheid te vertragen.

"Gezien het feit dat de meeste webapplicaties worden uitgebracht zonder te worden getest op beveiliging, geeft ons nieuwe fundamentele applicatiebeveiligingsprogramma, in samenwerking met Veracode, organisaties het vertrouwen om veilige software uit te geven, terwijl het risico, de time-to-market en reactieve kosten worden gereduceerd," aldus Bryan Wiese, Division Vice President, Advisory Services van Optiv. "Als integrator van beveiligingsoplossingen is Optiv uniek gepositioneerd om organisaties te helpen bij het plannen, bouwen en uitvoeren van elk element van hun cybersecurity-programma's, inclusief applicatiebeveiliging."

SAaaS helpt bij de detectie, analyse en reactie op kwetsbaarheden van applicaties en de integratie van beveiligings- en ontwikkelingsworkflows door:

  • Statische applicatiebeveiligingstests - Terugkerende analyse van broncode in een toepassing voordat deze wordt gecompileerd om beveiligingsproblemen op te sporen.
  • Dynamische applicatiebeveiligingstests - Beveiliging van kwetsbaarheidsscans op actieve webapplicaties om veel voorkomende beveiligingsproblemen te identificeren.
  • Softwaresamenstellingsanalyse - Beheer voor open source repositories en bibliotheken om het gebruik van onveilige code in applicaties te voorkomen.

"Het Optiv SAaaS-aanbod, aangedreven door geautomatiseerde softwaretests van Veracode, biedt AppSec-mogelijkheden van wereldklasse om te voldoen aan de marktvraag naar software die vanaf het begin veilig is," stelde Leslie Bois, Vice President, Global Channel & Alliances bij Veracode. "Optiv SAaaS stelt moderne organisaties van elke omvang en volwassenheid in staat om te profiteren van ons uiterst schaalbare platform en naadloze integratie om een aangepast AppSec-programma te bouwen dat sneller veilige software levert. Dit aanbod kan bedrijven helpen hun ontwikkelings- en beveiligingsteams te versterken, hun beveiligingsrisico te verlagen en beveiliging tot een concurrentievoordeel te maken."

Ga voor meer informatie naar www.optiv.com.

Volg Optiv

Twitter: www.twitter.com/optiv 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc 

Facebook: www.facebook.com/optivinc 

YouTube: https://www.youtube.com/c/OptivInc 

Blog: https://www.optiv.com/explore-optiv-insights/blog

Optiv Security: Secure Your SecurityTM

Optiv is een integrator van beveiligingsoplossingen - een 'one-stop' vertrouwde partner met een unieke focus op cybersecurity. Onze end-to-end cyberbeveiligingsmogelijkheden omvatten risicobeheer en -transformatie, digitale cybertransformatie, dreigingsbeheer, cyberprocedures, identiteits- en gegevensbeheer, en integratie en innovatie. Hiermee worden organisaties geholpen sterkere, eenvoudigere en kostenefficiëntere cyberbeveiligingsprogramma's te realiseren die de zakelijke vereisten en resultaten ondersteunen. Bij Optiv vernieuwen we cybersecurity om klanten in staat te stellen hun verbruiksmodellen te innoveren, infrastructuur en technologie te integreren om de waarde te maximaliseren, meetbare resultaten te behalen en complete oplossingen en bedrijfsuitlijning te realiseren. Voor meer informatie over Optiv kunt u terecht op www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jason Cook
(816) 701-3374
jason.cook@optiv.com

Contacts

Jason Cook
(816) 701-3374
jason.cook@optiv.com