MNX Global Logistics maakt benoemingen van leidinggevend personeel bekend

Wijzigingen in de mondiale verkoop- en leidinggevende functies om de commerciële strategie te verbeteren en operationele efficiëntie en besluitvorming te sturen.

LONG BEACH, Calif.--()--MNX Global Logistics maakte vandaag verscheidene belangrijke benoemingen bekend. Gedurende de laatste twee jaar kocht MNX drie bedrijven van topniveau aan in de tijdkritische logistiekbranche, waaronder Logical Freight Solutions gevestigd in Melbourne, Australië; Network Global Logistics gevestigd in Broomfield, CO, en Global First gevestigd in Naples, FL. Deze benoemingen van leidinggevenden zullen wereldwijd de rapportagestructuur voor al deze aangekochte bedrijven consolideren.

Nathan Gesse is benoemd tot Chief Operating Officer

De heer Gesse kwam in 2014 in dienst bij MNX. Behalve dat hij verantwoordelijk is voor MNX’s activiteiten in EMEA en Amerika, zal deze benoeming zijn operationele verantwoordelijkheden uitbreiden en eveneens de diensten van MNX in de regio Azië-Pacific omvatten. De heer Gesse zal leiding geven aan de mondiale activiteiten van MNX, waaronder de Customer Excellence Centers van het bedrijf, veldactiviteiten, techniek en implementatieteams.

Paul Gettings is benoemd tot Chief Commercial Officer

De heer Gettings kwam in dienst bij MNX bij de aankoop van Network Global Logistics in 2018 en had de functies Senior Vice President van Sales en Marketing en President van de divisie Service Parts Logistics. Als Chief Commercial Officer zal de heer Gettings nu bedrijfsbreed leiding geven aan alle verkoop-, marketing- en klantoplossingen. De heer Gettings en zijn team zullen verantwoordelijk zijn voor alle klantenrelaties en de uitvoering van het toekomstige groeiplan van MNX.

James Galante is benoemd tot President, MNX Entertainment and Transportation Verticals

De heer Galante was voorheen oprichter en President van Global First, een bedrijf dat MNX eerder dit jaar heeft aangekocht. In deze nieuwe functie zal de heer Galante bij MNX leiding geven aan de mondiale commerciële ontwikkeling van de verticale markten media en entertainment en transport. MNX heeft een lange geschiedenis wat betreft dienstverlening aan de media- en entertainmentindustrie, sinds de vroege jaren 80 van de vorige eeuw.

“Deze benoemingen zijn consistent met onze mondiale strategie om een klantervaring te bieden die leidend is voor de branche,” aldus John Labrie, MNX Chief Executive Officer. “Het verheugt me zeer dat Nathan, Paul en James mondiaal leiding geven aan onze inspanningen om onze klanten van dienst te zijn met de beste tijdkritische logistieke diensten in de sectoren biowetenschappen, luchtvaart, technologie en entertainment.”

Over MNX

MNX Global Logistics (www.mnx.com) is een mondiaal aanbieder van topniveau van gespecialiseerde, snelle transport- en logistiekdiensten. Klanten zijn onder andere multinationale vooraanstaande bedrijven in de sectoren biofarmaceutica, biowetenschappen, medische hulpmiddelen, luchtvaart, technologie en entertainment. Deze organisaties vertrouwen op de buitengewone staat van dienst van MNX op het gebied van wereldwijd vervoer van onmisbare artikelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ken Ying
MNX Global Logistics
+1.310.981.0919
kenneth.ying@mnx.com

Contacts

Ken Ying
MNX Global Logistics
+1.310.981.0919
kenneth.ying@mnx.com