Boyaa Poker Tournament Europe 2019. Definitieve aftelling voor ticketverkoop

(Photo: Business Wire)

ROZVADOV, Tsjechië--()--Het Boyaa Poker Tournament Europe 2019 vindt plaats van 5 t/m 8 december in King's Resort met een gegarandeerde prijs van € 200.000. Als je een ticket wilt, schiet dan op, want de definitieve aftelling is begonnen.

Een Aziatische ervaring aanbevolen door Europese spelers

Boyaa Interactive (aandelencode 0434.HK) organiseerde het eerste BPT in 2015 als een manier om zijn online sociale pokerspel te verrijken en gebruikers wereldwijd te bereiken, met name in Zuidoost-Azië. Nu komt dit BPT voor de zesde editie naar Europa met een interessant voorstel voor een vrolijker en moderner toernooi dan de gebruikelijke pokertoernooien, nevenevenementen met verschillende buy-in-niveaus en flitsende trofeeën voor de winnaars.

Een aantal Europese pokerspelers die aan eerdere BPT-edities hebben deelgenomen, benadrukten de diversiteit van de landen die gewoonlijk worden vertegenwoordigd in de BPT-toernooien, en hoe de gastheer spelers uit zoveel mogelijk landen probeert te halen. De verkiezing van King's Resort (Tsjechië) suggereert dat het deze keer niet anders zal zijn.

BPT 6e editie. Aziatische en Europese samenwerking

Het is de 6e editie, maar het is ook een speciale editie omdat dit BPT Europe 2019 het resultaat is van een hechte samenwerking tussen Boyaa Interactive en een grote Europese locatie zoals het King's Resort.

Boyaa werd opgericht in 2004, werd een beursgenoteerd bedrijf in Hong Kong in 2013 en is al vele jaren een toonaangevende ontwikkelaar van kaart- en bordspellen in Azië. Hun partners in dit toernooi, King's Resort, is de grootste pokerroom in Europa en sinds 2017 de locatie van de WSOPE. Inderdaad een interessante combinatie.

Registratie op meerdere kanalen

Hoewel het live-toernooi van 5 t/m 8 december loopt, zijn de online kwalificatietoernooien en de ticketverkoop in september gestart en zullen deze eind november stoppen.

Er zijn verschillende manieren om een toegangsticket te krijgen voor de live finale in King's Resort:

  • Speel de online kwalificaties op het Texas Poker Boyaa-spel (iOS, Google Play, Facebook). Er zijn gelokaliseerde versies voor de volgende talen: Duits, Frans, Pools, Spaans, Portugees, Italiaans en Engels
  • Online registratie op de website van King's Resort
  • Speel live satelliettoernooien

Spelers kunnen het spel downloaden en het laatste nieuws volgen op de officiële website:

BPT officiële website: www.bpt.net/?homemedia

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Boyaa Interactive (HongKong) Limited
Franklin Lin
bpt@boyaa.com
0086-0755-86387070

Contacts

Boyaa Interactive (HongKong) Limited
Franklin Lin
bpt@boyaa.com
0086-0755-86387070