Juan Carro Arbelo benoemd als Regiomanager voor verzekeringen, Iberia

(Photo: Business Wire)

NEW YORK--()--Starr Insurance Companies heeft vandaag de benoeming van Juan Carro Arbelo als Regiomanager voor verzekeringen, Iberia, aangekondigd, onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouder. Dhr. Carro is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de aanwezigheid van de commerciƫle bedrijfsonderdelen van Starr op het Iberisch schiereiland met ingang van 4 november 2019.

"Juan heeft meer dan 22 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, zowel werkzaam aan de bemiddelaars- als de verzekeraarskant van het bedrijf," verklaarde Maurice R. Greenberg, voorzitter en CEO, Starr Insurance Companies. "Zijn uitgebreide achtergrond in het ontwikkelen en opzetten van bedrijfsonderdelen zal helpen bij het laten groeien van nieuwe kanalen voor Starr in heel Iberia."

De nieuwe functie versterkt de Europese activiteiten van Starr, die nu het VK, de Benelux, Midden- en Oost-Europa en het Iberisch schiereiland omvatten. De Europese regio biedt een breed scala van het verzekeringsportfolio van Starr, met onder meer onroerendgoed-, schade-, ongevallen-, luchtvaart- en mariene verzekeringen.

Dhr. Carro is gevestigd in Madrid en rapporteert aan Joost Vink, hoofd Europa voor Starr.

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is de marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisbijstandsbedrijven en -dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C. V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een toonaangevende verzekerings- en beleggingsorganisatie met aanwezigheid op zes continenten; via haar verzekeringsmaatschappijen levert Starr eigendoms-, schade- en ongevallen- en ziektekostenverzekeringsproducten, evenals een scala aan specialiteitsbedekkingen, waaronder luchtvaart-, mariene, energie- en overlastverzekering. De dochterondernemingen van Starr's verzekeringsmaatschappijen gevestigd in de Verenigde Staten, Bermuda, China, Hong Kong, Singapore, het VK en Malta hebben elk een 'A' rating (Uitstekend) van A.M. Best. Starr's Lloyd's-syndicaat heeft een 'A+' rating (Sterk) van Standard & Poor.

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons op LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308