Andersen Global kondigt eerste samenwerking in Kroatië aan

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global kondigde vandaag aan dat het een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met een van de grootste advocatenkantoren in Kroatië, KALLAY & PARTNERS Ltd. Naast de in Zagreb gevestigde firma heeft Andersen Global ook een aanwezigheid gevestigd in de rest van het land en blijft het de uitbreiding van de organisatie in de regio voortzetten.

KALLAY & PARTNERS Ltd. is in 2006 opgericht en staat onder leiding van de oprichter en algemeen directeur Marko Kallay. Onder zijn leiderschap levert de firma een breed assortiment aan juridische diensten aan zowel nationale als internationale klanten, waaronder bank- en financiële diensten, handels- en vennootschapsrecht, geschillenbeslechting, arbitrage en bemiddeling, arbeidsrecht en relaties met regelgevende instanties.

“Onze firma hecht waarde aan inzet, transparantie, betrouwbaarheid en het bieden van de best mogelijke juridische dienstverlening, en deze waarden komen goed overeen met de normen en visie van Andersen Global,” aldus Marko. “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klantenservice naar een hoger niveau tillen en onze voetafdruk breder uitbreiden. We zijn verheugd om regionaal en internationaal nauw samen te kunnen werken met onze collega's van Andersen Global.”

“KALLAY & PARTNERS heeft een gevestigde relatie met onze andere samenwerkende bedrijven in de regio en hun synergetische relatie is een integraal onderdeel van onze uitbreidingsstrategie,” zei Mark Vorsatz, voorzitter van Andersen Global en CEO van Andersen. “Marko en zijn team delen onze toewijding om de best mogelijke dienstverlening te bieden en beschikken over dezelfde passie voor verantwoordelijkheid, consistentie en onafhankelijkheid.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 5.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 161 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700