HighRadius breidt aanwezigheid in EMEA uit, opent nieuw kantoor in Amsterdam

Uitbreiding gestuurd door toenemende vraag overal in de Europese markt

HighRadius Expands EMEA Presence to Amsterdam (Graphic: Business Wire)

HOUSTON en AMSTERDAM--()--HighRadius Corporation, een financieel-technisch Software-as-a-Service-bedrijf (SaaS) voor ondernemingen gespecialiseerd in order-to-cash- en financieel-beheerprocessen, heeft vandaag de opening bekend gemaakt van haar kantoor in Amsterdam om de groei in EMEA te versnellen. In slechts 3 jaar na de opening van het kantoor in Londen heeft HighRadius buitengewone klantengroei bereikt in Europa en een toename van 400% aan reserveringen geregistreerd. Het kantoor in Amsterdam wil de groei van het bedrijf in de regio versterken en uitbreiden.

“Het automatiseren van het order-to-cash- en financieel beheer is een probleem dat verder gaat dan grenzen,” aldus Sashi Narahari, oprichter en CEO van HighRadius. “Voortbouwend op de laatste uitbreiding met Jon Keating als onze general manager voor EMEA, gaan we met de opening van ons kantoor in Amsterdam door met ambitieus investeren in de Europese markt.”

Het kantoor in Amsterdam dat is gevestigd in het bedrijvencentrum in Amsterdam-Zuid, stelt HighRadius in staat de behoeften van de markt in de Benelux en continentaal Europa verder te ondersteunen. Het personeel van het kantoor zal bestaan uit lokale experts binnen alle klantgerichte functies, waaronder verkoop, marketing, advies en klantensuccesteam.

Over HighRadius Corporation

HighRadius Corporation is een financieel-technisch Software-as-a-Service-bedrijf (SaaS) voor ondernemingen dat op kunstmatige intelligentie gebaseerde autonome systemen op een hoger plan brengt om bedrijven te helpen de crediteurenadministratie- en financieel-beheerprocessen te automatiseren. Het HighRadius® Integrated Receivables-platform verkort de doorlooptijden in uw order-to-cash-proces door automatisering van het innen van vorderingen en betaalprocessen voor onder meer krediet, elektronisch factureren en betaalprocessen, cash-applicatie, kortingen en incasso's. HighRadius® Treasury Management Applications helpt teams contactloos kasmanagement, accurate kasvoorspelling en naadloze bankvereffening te bereiken. Aangestuurd door de Rivana™ Artificial Intelligence Engine en Freeda™ Digital Assistant voor de order-to-cash-teams, stelt HighRadius teams in staat om machineleren op een hoger plan te brengen om toekomstige resultaten te voorspellen en arbeidsintensieve taken te automatiseren. Het radiusOne™ B2B-betaalnetwerk maakt het leveranciers mogelijk digitaal verbinding te leggen met kopers, en zo de kring te sluiten van de inningsprocessen van de leverancier naar de betaalprocessen van de klant. De oplossingen van HighRadius hebben een bewezen reputatie als het gaat om optimalisatie van de cashflow, vermindering van het aantal dagen uitstaande verkoop (days sales outstanding, DSO) en oninbare vorderingen en toename van de operationele efficiëntie, waardoor bedrijven binnen slechts enkele maanden een sterk rendement bereiken. Bezoek www.highradius.com voor meer informatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Treble
Reagan Costa
highradius@treblepr.com
512.960.8222

Contacts

Treble
Reagan Costa
highradius@treblepr.com
512.960.8222