NTT Com investeert in Fintech start-up M-DAQ

— Voor een wereld waarin iedereen overal en altijd in eigen valuta kan betalen —

TOKIO--()--NTT Communications Corporation (NTT Com), het bedrijf binnen de NTT Group voor ICT-oplossingen en internationale communicatie (TOKIO:9432), kondigde vandaag aan dat het in M-DAQ Pte Ltd (M-DAQ) heeft geïnvesteerd, een fintech start-up in Singapore.

M-DAQ en haar team valuta-experts willen een wereld zonder valutagrenzen realiseren. Het bedrijf biedt haar unieke service waarbij buitenlandse valuta wordt verstrekt tegen een gegarandeerd scherp tarief op basis van een bedrijfseigen, voorspellend, op de vraag gebaseerd algoritme.

Via deze strategische samenwerking met M-DAQ zal NTT Com aan het eind van november van dit jaar Home Currency Anywhere (HCA) lanceren, de eerste informatie- en transactiedataservice van Japan voor buitenlandse valuta tegen een gegarandeerde prijs. HCA is een dienst voor het omrekenen van buitenlandse valuta tegen een gegarandeerde prijs. Dit wordt op de slimme dataplatformomgeving van NTT Com gedaan, die met de wisselkoerscalculator van M-DAQ is geïntegreerd. Dit geeft gebruikers zekerheid over de prijs van de door hun gekozen valuta voordat ze in het buitenland goederen en diensten bestellen.

NTT Com wil samenwerken met bedrijven die HCA gebruiken om een wereld te scheppen waarin dienstverleners en klanten transacties kunnen uitvoeren zonder zich zorgen te hoeven maken over schommelingen in de wisselkoers, waaronder via platformdiensten die aanbieders van betaalapps over de hele wereld over de grenzen met elkaar verbinden.

NB:

De bedrijfs- en dienstennamen genoemd in dit persbericht zijn de handelsmerken, dienstmerken of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende bedrijven.

Over M-DAQ

M-DAQ bouwt over-the-top (OTT)-applicaties om grensoverschrijdende oplossingen te faciliteren voor multinationals, beurzen, financiële tussenpersonen, e-commerce-platformen en betalingsgateways, en marktsegmenten die voorheen door oudere financiële instellingen werden genegeerd. Sinds 2016 heeft M-DAQ bedrijven en hun klanten meer dan 120 miljoen Singaporese dollar helpen besparen op transacties over de grens.

Over NTT Communications

NTT Communications vindt een oplossing voor de technologische uitdagingen van deze wereld door bedrijven te helpen de complexiteit en risico's van hun ICT-omgeving de baas te worden met behulp van beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, waaronder toonaangevende wereldwijde publieke en private tier 1-netwerken die meer dan 190 landen/gebieden bestrijken, en meer dan 450.000 m2 aan de meest geavanceerde datacenterfaciliteiten ter wereld. Onze mondiale professionele dienstenteams bieden advies en architectuur voor de veerkracht en beveiliging die zijn vereist voor het succes van uw bedrijf, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Ltd., NTT Data en NTT DOCOMO vormen wij de NTT Group.
www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Kentaro Numa, Mitsuya Tomoda
Business Innovation Office
Corporate Planning Department
NTT Communications Corporation
E-mail: xtech@ntt.com

Global Business Development
M-DAQ Pte Ltd
E-mail: sales@m-daq.com
Tel: +65 6225 8991

Contacts

Voor meer informatie
Kentaro Numa, Mitsuya Tomoda
Business Innovation Office
Corporate Planning Department
NTT Communications Corporation
E-mail: xtech@ntt.com

Global Business Development
M-DAQ Pte Ltd
E-mail: sales@m-daq.com
Tel: +65 6225 8991