Nordson introduceert nieuwe poedercoatingmachine Encore® Engage tijdens de FABTECH

Een geheel nieuwe intuïtieve gebruikersbeleving

AMHERST, Ohio--()--Nordson Industrial Coating Systems, onderdeel van Nordson en toonaangevende leverancier van apparatuur voor het nauwkeurig aanbrengen van industriële coatings, introduceert Encore® Engage, de nieuwste poedercoatingmachine van het bedrijf. Deze poedercoatingmachine van Nordson met technologie van de volgende generatie belooft een eenvoudige, intuïtieve bediening voor meer efficiëntie en optimale productiviteit.

Encore Engage geeft klanten duidelijkheid en een gevoel van vertrouwen bij elke stap van het poedercoatingproces. “We hebben Encore Engage helemaal vanaf het begin ontworpen met de poedercoaters in gedachten. We hebben rekening gehouden met feedback van onze klanten, en de gebruikersbeleving was onze topprioriteit,” aldus Stephen Lovass, Executive Vice President van Nordson Industrial Coating Systems.

Encore Engage is voorzien van een overzichtelijk 15-inch aanraakscherm met moderne grafische elementen en een intuïtieve, op symbolen gebaseerde bediening. Dit helpt operators hun kennis van het proces te vergroten en deskundige poedercoaters te worden. Verder is er een samenstellingsassistent met stapsgewijze navigatie en voorkeuzeopties om operators te helpen trefzeker nieuwe samenstellingen te maken. Instructievideo's en duidelijke aanwijzingen zorgen ervoor dat belangrijke informatie en aanvullende ondersteuning voor kritieke taken altijd binnen handbereik zijn. Voor operators wereldwijd biedt Encore Engage diverse schermtaalopties, waardoor giswerk en onzekerheid tot het verleden behoren.

Nordson kan bogen op een 65-jarige historie van innovatie om klanten te helpen hun concurrentiepositie te versterken en betere producten te leveren. Encore Engage is het nieuwste voorbeeld van deze innovatie, met aansluiting op het Nordson Wisdom™ smart connected platform, een IIoT-oplossing die de weg opent voor poedercoatingklanten naar het tijdperk van Industry 4.0. Encore Engage en het Wisdom smart connected platform vormen een combinatie van de beproefde hardware-, bedienings- en toepassingsexpertise en praktijkondersteuning van Nordson om klanten te helpen hun productieproces te verbeteren.

Lovass merkt op: “Onze Encore Engage-machine stelt poedercoatingoperators om staat experts te worden in hun vak. Ons uitgangspunt was poedercoaters niet alleen een machine te geven die ze met plezier gebruiken, maar ook een stuk gereedschap dat hen het vertrouwen geeft dat ze hun werk goed doen.”

Ga voor meer informatie over de Encore Engage poedercoatingmachine naar www.nordsoncoating.com/engage.

De Encore Engage wordt gedemonstreerd tijdens de FABTECH 2019 op stand B13018

Over Nordson Industrial Coating Systems

Nordson Industrial Coating Systems (ICS) ontwerpt en produceert apparatuur voor het nauwkeurig aanbrengen en uitharden van poeder, verf, vloeistof, lijm en dichtingsproducten. ICS beschikt over laboratoria en productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa en Azië te ondersteuning van onze wereldwijde klantenkring binnen een grote verscheidenheid van markten, zoals automobiel, lucht- en ruimtevaart, elektronica, landbouw en constructie, huishoudelijke apparatuur, meubilair, dranken en andere industriële markten. Nordson ICS, Performance by Design. Ga voor meer informatie naar www.nordson.com/industrial-coating-systems.

Over Nordson Corporation

Nordson Corporation (Nasdaq: NDSN) ontwerpt, produceert en verkoopt verscheidene producten en systemen voor het nauwkeurig aanbrengen en verwerken van lijmen, coatings, polymeren en kunststoffen, dichtingsproducten, biomaterialen en andere materialen, en voor vloeistofbeheer, test en inspectie, UV-uitharden en plasmaoppervlaktebehandeling, allemaal ondersteund door toepassingsexpertise en directe wereldwijde sales en service. Nordson is actief in een grote verscheidenheid van consumentenmarkten, zowel duurzame als niet-duurzame, en technologiemarkten, waaronder verpakkingen, non-woven materiaal, elektronica, geneeskunde, huishoudelijke apparatuur, energie, transport, constructie en algemene productassemblage en -afwerking. Het bedrijf is opgericht in 1954 en heeft haar hoofdkantoor in Westlake, Ohio. Het bedrijf is actief in, en beschikt over ondersteunende kantoren in meer dan 30 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Christina Mahlenkamp
+1.440.414.5186
Christina.Mahlenkamp@nordson.com

Contacts

Christina Mahlenkamp
+1.440.414.5186
Christina.Mahlenkamp@nordson.com