SquaredUp lanceert 's werelds eerste 360° applicatie dashboards voor Microsoft Azure

Nieuw datavisualisatieplatform geeft Enterprise DevOps-teams controle over de beschikbaarheid, prestaties en kosten van hun cloud-gehoste applicaties.

MAIDENHEAD, Engeland--()--SquaredUp, een gevestigd Brits softwarebedrijf en Microsoft-partner met zakelijke klanten wereldwijd, waaronder Credit Suisse, KPMG en Nestle, kondigt vandaag de lancering aan van SquaredUp for Azure, de eerste 360°-applicatiedashboards voor Microsoft Azure.

SquaredUp for Azure lost de uitdaging van de wildgroei van tools en stijgende cloudkosten op door realtime zichtbaarheid van kosten en prestaties te bieden, in elke applicatie, voor elk team en vanuit elke invalshoek.

Het is ontworpen voor bedrijven die draaien op Azure en SaaS-bedrijven die cloud-native applicaties gebruiken, en het biedt IT-professionals toezicht vanaf één centrale plaats en drilldowns voor realtime inzicht in de beschikbaarheid, prestaties en kosten van applicaties.SquaredUp for Azure biedt ook native integraties met het Azure-platform, evenals integraties met een breed scala aan IT Ops-tools zoals ServiceNow, Pingdom, Pager Duty, Splunk en New Relic.

Volgens een recent onderzoek van 451 Research gebruikt 39% van de bedrijven 11 tot 30 verschillende monitoringtools om het zicht op hun cloudomgevingen te behouden. Ondertussen beschouwt 64% van de IT-managers de optimalisatie van de cloudkosten als hun topprioriteit en bevestigen ze dat meer dan 27% van hun clouduitgaven verloren gaat, volgens het RightScale 2019 State of the Cloud-rapport van Flexera.

"Onze visie is om datavisualisatie te gebruiken om het uitvoeren van de meest complexe IT-applicaties ter wereld prachtig eenvoudig te maken," aldus Richard Benwell, oprichter en CEO van SquaredUp. "Na dit met succes geleverd te hebben voor gebruikers van Microsoft System Center, brengt de lancering van het nieuwe SquaredUp for Azure-dashboard deze visie naar het Azure-platform."

Analistenbureau Gartner schat dat de wereldwijde softwaremarkt voor IT-activiteiten in 2019 $ 29 miljard zal bereiken. SquaredUp gelooft dat zijn ‘every app, every team, every angle’-strategie het product als het go-to dashboard voor applicatiebewaking voor moderne DevOps-teams vestigt. Het heeft al de interesse gewekt van klanten en early adopters.

"We gebruiken SquaredUp al vele jaren. Hun dashboard- en uitbreidingsmogelijkheden hebben de manier waarop we monitoring en dashboarding uitvoeren echt veranderd. Met SquaredUp for Azure kunnen we onze klanten dezelfde hoogwaardige monitoring bieden met workloads in Azure," verklaart Martin Ehrnst, Microsoft MVP en Azure Technical Lead, Intility.

"SquaredUp heeft ons in staat gesteld om meer dan 100 applicatiedashboards beschikbaar te stellen binnen de afdeling IT Services. De verbeterde zichtbaarheid van de monitoring heeft tot minder incidenten geleid omdat we zaken hebben ontdekt voordat ze een probleem werden dat van invloed was op een service," stelt Peter Aston, IT Systems Specialist, Universiteit van Birmingham.

SquaredUp presenteert SquaredUp for Azure als Gold-sponsor van Microsoft Ignite in Orlando, Florida, op 4-8 november 2019.

Over SquaredUp

SquaredUp is in 2011 in het Verenigd Koninkrijk opgericht en helpt duizenden IT-activiteiten- en DevOps-teams wereldwijd toezicht te houden op hun IT-applicaties met prachtig eenvoudige dashboards.

Het bedrijf werd opgericht met de visie van het opbouwen van een geweldig product dat gemakkelijk te kopen is en geleverd wordt met uitstekende klantenservice. Dit heeft ervoor gezorgd dat SquaredUp snel werd opgeschaald, er een gemeenschap van gepassioneerde gebruikers werd opgebouwd en dat een aantal van 's werelds toonaangevende ondernemingen tot de klanten behoort.

SquaredUp-klanten zijn onder meer Allianz, ASOS, AXA, Blue Cross Blue Shield, Booking.com, Cedars Sinai Medical Center, Cisco, Credit Suisse, Deloitte Global Services, KPMG, Microsoft, Nestle, Novartis, Rackspace, het Amerikaanse ministerie van Justitie en Yale University.

Meer informatie op www.squaredup.com.

- EINDE -

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:

Chris Gibbs
chris.gibbs@vol4comms.com
+44 (0) 7734 422 058

Fernando Faria
fernando.faria@squaredup.com
+44 (0) 7920 453 329

Contacts

Pers:

Chris Gibbs
chris.gibbs@vol4comms.com
+44 (0) 7734 422 058

Fernando Faria
fernando.faria@squaredup.com
+44 (0) 7920 453 329