Zynga maakt financiële resultaten derde kwartaal 2019 bekend

Meldt hoogste kwartaalomzet en boekingen in de geschiedenis van Zynga

Genereerde operationele cashflow van $ 69 miljoen, een stijging van 67% jaar-op-jaar

Verhoogt vooruitzichten voor het volledige boekjaar – Eén van de snelst groeiende publieke gaming-bedrijven in 2019

Download

Q3 2019 Zynga Quarterly Earnings Letter

SAN FRANCISCO--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag zijn financiële resultaten voor het derde kwartaal eindigend op 30 september 2019 bekend door de driemaandelijkse winstbrief van het management voor Q3 2019 op zijn website voor investeerdersrelaties te plaatsen. Zie de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results voor toegang tot de brief.

In Q3 hebben we de beste kwartaalomzet en boekingen behaald in de geschiedenis van Zynga. Onze prestaties werden voortgestuwd door een sterk momentum over de gehele linie van onze live services, in het bijzonder recordkwartalen van Empires & Puzzles en Merge Dragons!. Ook kenden onze recent gelanceerde titels, Game of Thrones® Slots Casino en Merge Magic!, een geweldige start. Met onze verhoogde richtlijn is Zynga één van de snelst groeiende publieke gaming-bedrijven in 2019,” zei Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga.

Het management van Zynga belegt ook een conferentiegesprek om 14:30 uur Pacific Time (17:30 uur Eastern Time) vandaag om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferenctiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com - een herhaling zal beschikbaar zijn op de website na het gesprek - of via het onderstaande inbelnummer:

  • Tolvrije inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationale inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 7568396

Over Zygna Inc.

Zynga is wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Noot van de redactie

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en centrale kunst van Zynga’s games te downloaden https://bit.ly/2IOcaej

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Contacts

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com