Ally, toonaangevende OKR-oplossing, werft $15 miljoen aan serie-B-fondsen geleid door Tiger Global Management

De financiering zal Ally’s investering in wereldwijde verkoop en marketing versnellen, het productaanbod uitbreiden en de professionele diensten doen toenemen

SEATTLE--()--Ally, een vooraanstaand softwareprovider voor het beheren van doelstellingen en bedrijfsprestaties, heeft vandaag een financieringsronde serie B bekendgemaakt van $ 15 miljoen geleid door Tiger Global Management, LLC, een in New York gevestigd investeringsbedrijf dat bekend is van investeringen in strategische, innovatieve bedrijven zoals Facebook, Flipkart, Slack en Stripe. Eerdere beleggers Accel, Vulcan Capital en oprichters Co-op namen ook deel aan deze ronde.

Ally helpt start-ups en grote ondernemingen om bedrijfsprestaties te bespoedigen door harmonisatie, flexibiliteit en transparantie om opgewassen te zijn tegen het snelle tempo dat nodig is voor de zich ontwikkelende markten. Het product van het bedrijf is gebaseerd op het Objectives and Key Results-kader (OKR), het werkmodel voor het leiden van flexibele bedrijven, populair gemaakt door Google en andere leiders in de branche.

Sinds de lancering in 2018 is Ally’s oplossing overgenomen door honderden vooraanstaande organisaties in meer dan 70 landen. Klanten van Ally zijn onder meer snelgroeiende startups en grote ondernemingen zoals Slack, Remitly, DoorDash, UrbanClap, Nike en InVision.

De Serie-B-investering volgt direct na de $ 8 miljoen serie-A-ronde die in juli van dit jaar is afgesloten en de fondsen van het bedrijf op een totaal van $ 26 miljoen heeft gebracht. In de laatste 3 maanden heeft Ally 100 nieuwe klanten toegevoegd en het aantal werknemers verdubbeld.

“Wij zijn ontzettend enthousiast om met Tiger Global samen te werken en dankbaar voor de intensieve ondersteuning van onze bestaande investeerders, Accel, Vulcan Capital, Founders Co-op en Lee Fixel. Tiger Global’s investering is een bevestiging van Ally’s sterke groeitraject en visie om het nieuwe bedrijfsbesturingssysteem te ontwikkelen dat moderne ondernemingen aanstuurt om buitengewone prestaties te leveren door harmonisatie, flexibiliteit, transparantie en gegevensgestuurde uitvoering,” aldus Vetri Vellore, oprichter & CEO bij Ally.

Ally zal de wereldwijde verkoop, marketing en professionele diensten blijven afstemmen en tegelijkertijd aanzienlijke investeringen doen om het productaanbod uit te breiden, de positie van het bedrijf te verstevigen als marktleider in de in opkomst zijnde categorie bedrijfsprestatiemanagementsoftware.

“Ondernemingen van elke omvang maken een verschuiving mee in de richting van geharmoniseerde, flexibele, gegevensgestuurde bedrijfsprocessen om de resultaten te verbeteren. De OKR-oplossing van Ally verbetert de productiviteit en wij zijn enthousiast over de samenwerking met Vetri en het Ally-team”, aldus Scott Shleifer, partner, Tiger Global.

Over Ally:

Ally is een strategische doelen stellende en bedrijfsprestatiemanagementoplossing die bedrijven in staat stelt om een verschuiving te maken van traditionele, onsamenhangende planning en uitvoering naar een modern, op OKR gebaseerd kader dat krachtige harmonisatie, flexibiliteit en transparantie aanstuurt en de medewerkers motiveert. De oplossing van Ally maakt het ongelooflijk gemakkelijk om OKR's in te voeren als naadloos onderdeel van de dagelijkse werkstroom van de gebruikers. Het platform heeft ingebouwde beste praktijken voor OKR en levert naadloze integratie in verscheidene ondernemingssystemen, waaronder Slack, Salesforce, Jira, Smartsheet, Asana en ZenDesk. Ally's uitgebreide professionele diensten bieden voortdurende ondersteuning, toegewijde training en coaching om beste praktijken te verzekeren voor implementatie en succesvol veranderingsmanagement. Sinds de lancering in 2018 hebben honderden vooraanstaande organisaties in meer dan 70 landen de overstap gemaakt naar Ally.

Bezoek voor meer informatie ally.io

Bezoek onze carrièrespagina voor informatie over spannende nieuwe mogelijkheden.

Over Tiger Global Management:

Tiger Global Management, LLC is een investeringsbedrijf dat kapitaal wereldwijd inzet. De fundamenteel gerichte investeringen van het bedrijf zijn primair gericht op wereldwijd internet, software, financiële technologie, de consumentensector en industriële sectoren. De private-equitystrategie heeft een investeringshorizon van 10 jaar en is gericht op groeigerichte particuliere ondernemingen. Tot zulke investeringen behoorden Spotify, Harry's, Warby Parker, Peloton, JD.com, Facebook, LinkedIn, Yandex, Mail.ru Group, Despegar, Ola en Flipkart. De public-equityinspanningen benadrukten grondige due diligence inspanningen bij individuele bedrijven en seculaire langetermijnthema's. Tiger Global Management, LLC werd opgericht in 2001 en is gevestigd in New York met aangesloten kantoren in Hong Kong, Singapore, Bangalore en Melbourne.

Over Accel:

Accel is een vooraanstaand durfkapitaalbedrijf dat investeert in mensen en hun bedrijven vanaf de allereerste dagen via alle fasen van de groei van particuliere bedrijven. Acko, Atlassian, BlackBuck, BlueStone, BookMyShow, Braintree, BrowserStack, Cloudera, Collectabillia, CureFit, DJI, Dropbox, Etsy, Facebook, Flipkart, Freshworks, Housing-PropTiger, Lookout Security, Mitra Biotech, MuSigma, Myntra, Ola, Paxata, Portea, Qualtrics, Samunnati, Slack, Spotify, Supercell, Swiggy, UrbanClap en Vox Media behoren tot de bedrijven die het bedrijf de afgelopen 30 jaar heeft gesteund. Het bedrijf heeft als doel ondernemers te beschouwen als individuele personen, hun originaliteit te waarderen en in te spelen op hun sterke punten, omdat grootheid geen stereotype heeft. Bezoek voor meer informatie accel.com of www.twitter.com/accel_india

Over Vulcan Capital:

Vulcan Capital is de miljarden-dollar-investeringstak van Vulcan Inc., het bedrijf is opgericht door medeoprichter van Microsoft en filantroop Paul G. Allen. Vulcan Capital is gericht op het genereren van waardering van langetermijnwaarde binnen een portefeuille die verschillende industriesectoren en investeringsactivaklassen omvat, variërend van durfkapitaalinvesteringen in een vroeg stadium tot public-equitywaarde-investering, leveraged buyouts, aankopen en noodlijdende situaties. Bezoek voor meer informatie capital.vulcan.com of www.twitter.com/VulcanInc

Over Founders Co-op:

Founders Co-op is een beginnend venturefonds, opgericht door oprichters voor oprichters. Ze zijn gevestigd in Seattle en helpen de sterkste ondernemers in het noordwestelijk deel van het Pacifische gebied die de beste groei-investeerders ter wereld kiezen om te ondersteunen. Als het grootste en langst bestaande gespecialiseerd fonds voor startende bedrijven in de regio, zijn zij een vertrouwde partner voor oprichters in het vroege stadium en een vertrouwd toegangspunt tot de dealstroom in het noordwestelijk deel van het Pacifische gebied voor investeerders buiten de regio in het beginstadium en daarna. Bezoek voor meer informatie founderscoop.com or www.twitter.com/founderscoop

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jessica Baum
press@gotoally.com

Contacts

Jessica Baum
press@gotoally.com