Tijdschema Boyaa Poker Tournament Europe 2019 aangekondigd

(Photo: Business Wire)

ROZVADOV, Tsjechië--()--Het officiële tijdschema voor het BPT Europe-toernooi 2019 is officieel vrijgegeven. Het Boyaa Poker Tournament komt opnieuw naar Europa na het toernooi in Ierland in 2017. De serie, georganiseerd door Boyaa Interactive, wordt gehouden van 5 t/m 8 december in de grootste pokerroom van Europa: The King's Resort in Tsjechië.

Afgezien van de gegarandeerde prijzenpot van 200.000 € voor het Main Event, zullen tijdens dit toernooi ook vier nevenevenementen met verschillende buy-ins georganiseerd worden, variërend van 90 € tot 130 €.

Vanaf de tweede helft van september tot eind november kunnen pokerspelers uitnodigingskaarten voor dit BPT krijgen door deel te nemen aan de overeenkomstige toernooien in de 'Texas Poker (Boyaa)'-app of door deel te nemen aan de voorrondes in offline satelliettoernooien.

Winnaars in beide formats komen bijeen in december in het Kings Resort van Rozvadov voor de finale.

Boyaa Interactive International Co., Ltd. werd opgericht in 2004 en werd op 12 november 2013 genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange (stockcode 0434.HK). Boyaa Interactive is de toonaangevende ontwikkelaar en exploitant van kaart- en bordspellen met meer dan 60 apps, waaronder Boyaa Texas Poker, Boyaa Chinese Chess, Boyaa Landlord en Boyaa Mahjong.

Boyaa Texas Hold'em is een van de eerste sociale Texas Hold'em-spellen en is het sterproduct van Boyaa Interactive.

Het BPT is een pokerserie die in 2015 is begonnen in Zuidoost-Azië met toernooien in Macau, het vasteland van China, Taiwan en Vietnam, en die nu naam probeert te maken in de wereld van live poker op het oude continent.

Boyaa Interactive, door gebruik te maken van zijn populaire sociale pokerapplicatie en zijn enorme gebruikersbestand wereldwijd (met name in Azië en Europa) en zijn ervaring in het ontwerpen van spellen, legt veel nadruk op het concept van variëteit, met name op het type play-offs vóór het hoofdtoernooi, het soort evenementen dat georganiseerd wordt in het toernooi en natuurlijk de spelers (online / offline). Daarom zal er niet alleen 200.000 euro in de gegarandeerde prijzenpot zijn voor het hoofdevenement, maar zullen er ook (hopen we) vele momenten van glorie, trofeeën, geschenken en plezier zijn.

Raadpleeg de officiële website van het evenement om het laatste nieuws van het BPT te volgen en het spel te downloaden:
www.bpt.net/?homemedia

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Boyaa Interactive (HongKong) Limited
Franklin Lin
bpt@boyaa.com
0086-0755-86387070

Contacts

Boyaa Interactive (HongKong) Limited
Franklin Lin
bpt@boyaa.com
0086-0755-86387070