Andersen Global gaat door met het uitbreiden in het hele Midden-Oosten

Het in Jordanië gevestigde Zalloum & Laswi wordt Andersen Tax & Legal

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global blijft zijn aanwezigheid in het Midden-Oosten versterken met de aankondiging dat het in Jordanië gevestigde Zalloum & Laswi een volwaardig lid is geworden van het wereldwijde samenwerkingsverband en de naam Andersen Tax & Legal aanneemt. Het bedrijf had voorheen in het afgelopen najaar een samenwerkingsovereenkomst getekend met Andersen Global.

“In minder dan een jaar hebben we de kernwaarden van rentmeesterschap, de allerbeste service en transparantie van Andersen van dichtbij kunnen zien,” zei Rasha Laswi, Office Managing Director van Andersen Tax & Legal in Jordanië. “We kijken ernaar uit om een volwaardig lid te worden van Andersen Global en de naam Andersen op de deur te hebben staan, want het heeft een ongeëvenaarde reputatie.”

In 1993 werd Zalloum & Laswi opgericht door Managing Partner Azzam Zalloum. De bijna 20 professionals van het kantoor bieden juridische diensten aan middelgrote tot grote Jordaanse bedrijven en buitenlandse bedrijven op het gebied van bankieren en financiën, burgerlijk recht, contracten, buitenlandse investering, intellectuele eigendomsrechten, internationale handel en grensoverschrijdende kwesties, bedrijfs- en commerciële wetgeving, strafrecht, procesvoering en geschiloplossing, fusies en overnames en onroerend goed.

“De juridische en zakelijke gemeenschap in Jordanië hebben 26 jaar naar onze collega's bij Zalloum & Laswi gekeken en zij vormen een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie voor het hele Midden-Oosten,” aldus Mark Vorsatz, Andersen Global Chairman en CEO van Andersen. “Gedurende hun hele tijd bij ons als een samenwerkende firma en nu een onderdeel van Andersen, hebben Rasha en haar team hun toewijding getoond om naadloze service te bieden, wat zo overduidelijk onze wereldwijde toewijding aan klanten vertegenwoordigt.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke aangesloten bedrijven die bestaan uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, telt nu wereldwijd meer dan 4.500 professionals en is actief op meer dan 149 locaties via aangesloten en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700