Project Management Institute kondigt overname van FLEX van Net Objectives aan

Acquisitie breidt flexibel aanbod uit voor projectmanagers, teams en ondernemingen

PHILADELPHIA--()--Project Management Institute (PMI), 's werelds toonaangevende vereniging zonder winstoogmerk voor het projectmanagementberoep, heeft vandaag de overname van FLEX van Net Objectives aangekondigd. De FLEX-aanpak helpt organisaties op systeemniveau te begrijpen 'wat niet werkt' en knelpunten te identificeren en op te lossen om de workflows te verbeteren. FLEX en PMI's onlangs overgenomen Disciplined Agile (DA) zullen samen oplossingen aanbieden voor de belangrijkste pijnpunten van organisaties. Het resultaat is betere bedrijfsresultaten die sneller bereikt worden.

Het gebruik van FLEX als aanvulling op DA heeft verschillende voordelen:

  • PMI-leden krijgen de mogelijkheid om sterke, geloofwaardige nieuwe mogelijkheden en certificeringen te verwerven die hen zullen onderscheiden en deuren openen met het gecombineerde DA- en FLEX-aanbod.
  • Huidige agile beoefenaars zullen in staat zijn om optimaal gebruik te maken van een meer bewuste, op maat gemaakte benadering ten aanzien van agiliteit, aangedreven door een flexibele en Lean-mentaliteit en ondersteund door processen die passen bij hun context. Hierdoor zijn sterkere resultaten mogelijk dan mogelijk zou zijn met een meer voorgeschreven aanpak.
  • Bedrijven over de hele wereld zullen een meer toegesneden benadering ten aanzien van ondernemingsflexibiliteit hebben op basis van hun specifieke behoeften en context.
  • PMI-, DA- en FLEX-partners zullen toegang hebben tot een uitgebreid pakket productaanbiedingen voor hun belanghebbenden en klanten.
  • PMI- en DA-leden krijgen toegang tot FLEX-inhoud en online leren.

"Deze acquisitie is een belangrijke bouwsteen voor PMI omdat het nieuwe manieren van werken aanpakt in een steeds flexibelere wereld, en de mogelijkheden van zowel projectmanagers als agile beoefenaars enorm uitbreidt," aldus Sunil Prashara, president en CEO van PMI. "PMI is nu gepositioneerd om nog meer waarde voor leden toe te voegen door een volledig continuüm van producten, diensten, training en certificeringen te bieden aan projectmanagers, agile leiders en hun teams, waar ze zich ook bevinden in hun carrière - soms zelfs voordat ze weten dat ze het nodig hebben. Ongeacht de aanpak, of deze nu traditioneel of flexibel, project of product is, PMI verkeert in de unieke positie om waarde te leveren voor personen en de organisaties die ze bedienen."

"In eerste instantie gevormd om gedifferentieerde en uitzonderlijke waarde voor onze klanten te brengen, is Net Objectives erin geslaagd de eisen van haar klanten meer dan te overtreffen in termen van ondersteuning van de agile community als geheel," stelde Al Shalloway, CEO en oprichter van Net Objectives en maker van de FLEX-aanpak. "We zijn zeer enthousiast om nog meer professionals te bereiken en hen te helpen de kennis te cultiveren die ze nodig hebben om succes te hebben. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de wereldwijde relaties van PMI, evenals de unieke mix van PMI-, Disciplined Agile- en FLEX-aanbiedingen. Dit, gecombineerd met de strengheid van PMI's certificering en zijn brede kijk op het agile landschap, dat niet beperkt is tot één proces of methode, heeft gezorgd voor een geweldige combinatie."

De integratie van de overname begint onmiddellijk en PMI zal te zijner tijd aanvullende details verstrekken aan leden en andere belanghebbenden.

Over PMI

Project Management Institute (PMI) is 's wereld toonaangevende vereniging voor beroepsmatige beoefenaars van project-, programma- of portfoliomanagement. PMI is opgericht in 1969 en zet zich in voor meer dan drie miljoen professionals werkzaam in bijna alle landen van de wereld door middel van wereldwijde ondersteuning, samenwerking, educatie en onderzoek. We helpen mensen vooruitgang te boeken in hun carrière, het succes van organisaties te bevorderen en projectmanagement naar een hoger plan te tillen door middel van wereldwijd erkende normen, certificeringen, community's, informatiebronnen, tools, academisch onderzoek, publicaties, cursussen voor professionele ontwikkeling en gelegenheden tot networking. Op ProjectManagement.com een onderdeel van de PMI-familie, worden wereldwijde community's opgezet waarin nog meer informatiebronnen, betere tools, grotere netwerken en bredere perspectieven worden geboden. Bezoek ons op www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute en op Twitter @PMInstitute.

Over FLEX

De FLEX-aanpak is een toonaangevende agile aanpak op basis van Lean-Thinking en patronen die het vermogen van een organisatie verbetert om bedrijfsflexibiliteit te bereiken - de snelle realisatie van waarde op voorspelbare, duurzame wijze en met hoge kwaliteit. Bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van de FLEX-aanpak om de levering van zakelijke waarde te versnellen met behulp van gedisciplineerde agile strategieën die de realiteit van agile levering in complexe bedrijfssituaties weerspiegelen. Als agile thought leader heeft Al Shalloway meer dan 10 boeken gepubliceerd en duizenden agile beoefenaars getraind om flexibele methodieken beter in hun organisaties te implementeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x7030
Mary.Ortega@pmi.org

Contacts

Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x7030
Mary.Ortega@pmi.org