Monument Re rondt overname Inora Life DAC van Societe Generale af

HAMILTON, Bermuda--()--Monument Re kondigde vandaag aan dat zij, door haar Europese filiaal Laguna Life d.a.c, de overname heeft afgerond van Inora Life DAC van Societe Generale na de ontvangst van wettelijke goedkeuring van de Centrale Bank van Ierland.

Over Societe Generale

Societe Generale is een van de leidende Europese financiële dienstengroepen. Op basis van een gediversifieerd en geïntegreerd bankmodel combineert de Groep financiële kracht en bewezen expertise op het gebied van innovatie met een strategie van duurzame groei, welke erop gericht is de vertrouwde partner te zijn voor haar klanten, toegewijd aan de positieve transformaties van de samenleving en de economie.

Societe Generale is al meer dan 150 jaar actief in de reële economie, met een solide positie in Europa en verbonden met de rest van de wereld, met meer dan 147.000 personeelsleden in 67 landen en ondersteunt dagelijks 31 miljoen individuele klanten, bedrijven en institutionele beleggers over de hele wereld door een breed scala aan adviesdiensten en op maat gemaakte financiële oplossingen aan te bieden. De Groep is gefundeerd op drie complementaire kernactiviteiten: Franse retailbanking, internationale retailbanking, verzekeringen en financiële dienstverlening aan ondernemingen en wereldwijde bank- en beleggersoplossingen.

Societe Generale maakt deel uit van de belangrijkste indexen voor maatschappelijk verantwoord beleggen: DJSI (Wereld en Europa), FTSE4Good (Wereld en Europa), Euronext Vigeo (Wereld, Europa en Eurozone), vier van de STOXX ESG Leaders-indexen en de MSCI Low Carbon Leaders Index.

Over Monument Re

Monument Re Limited (‘Monument Re’) is een klasse E herverzekeraar en holdingmaatschappij onderhevig aan groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority. Monument Re is een op Bermuda gevestigde herverzekeraar die is opgericht om hoofdzakelijk in Europa op te treden als eigendom-intensieve herverzekeraar en koper. Monument Re heeft gelicentieerde filialen in Ierland, België, Luxemburg, Nederland en Guernsey. De Ierse filialen handelen als Monument Insurance en omvatten Laguna Life d.a.c., dat wordt gereguleerd door de Centrale Bank van Ierland.

Meer informatie is te vinden op www.monumentregroup.com of neem contact op met Manfred Maske, CEO, info@monumentregroup.com, +1(441) 400-9300.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Manfred Maske, CEO
info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300

Contacts

Manfred Maske, CEO
info@monumentregroup.com
+1(441) 400-9300