CHASING lanceert DORY, een betaalbare draagbare onderwaterdrone voor de consumentenmarkt

(Photo: Business Wire)

SEATTLE--()--CHASING, een toonaangevend bedrijf op de markt voor onderwaterrobots, heeft haar nieuwste onderwaterdrone, DORY, gelanceerd op Kickstarter. De voorintekening is inmiddels begonnen, met prijzen vanaf $299. De eerste sponsoren zullen hun orders ontvangen in oktober 2019. DORY is kleiner dan een standaard vel papier en is speciaal ontworpen voor de grote markt. De drone is eenvoudig mee te nemen op reis, heeft een intuïtieve besturing, is eenvoudig op te zetten en wordt verkocht voor een betaalbare prijs.

DORY volgt in de voetstappen van de succesvolle Indiegogo-campagne van CHASING voor GLADIUS in 2017, waarvoor 1629% van het streefbedrag werd binnengehaald. GLADIUS werd geleverd aan 100% van de sponsoren. Nadat CHASING met GLADIUS de norm heeft gesteld wat betreft betaalbaarheid en functionaliteit van onderwaterdrones en de Red Dot Product Design Award heeft gewonnen met GLADIUS MINI, stelt het bedrijf nu met DORY nieuwe normen op het gebied van kwaliteit.

Elke DORY wordt geleverd met de drone, een verbindingskabel, een Wi-Fi-boei en een oplader voor een prijs vanaf $299 voor Super Early Bird-kopers. Als extraatje kunnen vroege sponsoren een speciaal ontworpen rugzak bestellen voor de DORY en alle andere benodigdheden om de drone gemakkelijk overal meer naartoe te kunnen nemen.

De belangrijke kenmerken van DORY:

Meest draagbare onderwaterdrone: DORY is kleiner dan een vel papier, past in een schoudertas, en is gemakkelijk mee te nemen naar de plek waar je hem wilt gebruiken

Nauwkeurige navigatie: DORY kan worden bestuurd met de mobiele CHASING DORY-app met intuïtieve besturingsfuncties, zowel op als onder het wateroppervlak.

Eenvoudig onderwaterfoto's delen: je kunt je foto's en video's downloaden naar je telefoon en snel delen op je sociale mediakanalen, en je kunt je onderwaterbeelden zelfs live streamen

Hoogwaardige camera: met de 1080p-camera met F1.6-lens kun je levendige onderwaterfoto's maken

Tweegebruikersmodus: geniet samen van onderwaterexpedities, waarbij de ene persoon zich concentreert op het besturen van DORY en de andere op het nemen van perfecte foto's en videobeelden

“CHASING streeft ernaar consumenten de meest draagbare, toegankelijke en technologisch geavanceerde drones te leveren,” aldus Johnson Zhang, CEO van CHASING. “We hebben bij DORY toegepast wat we hebben geleerd van de geslaagde lanceringen van onze eerste twee drones en het verheugt ons zeer de eerste onderwaterdrone aan te bieden die volledig is geoptimaliseerd voor de grote consumentenmarkt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Eileen Liu
0086-028-87404883
eileen@chasing-innovation.com

Contacts

Eileen Liu
0086-028-87404883
eileen@chasing-innovation.com