Acrisure en Tulco onthullen Altway Insurance

Joint Venture combineert toonaangevende AI (kunstmatige intelligentie)-engineering en snelstgroeiende verzekeringsmakelaar in de branche

Google Cloud AI zal ultramodern aanbod aanvullen

GRAND RAPIDS, Mich. & PITTSBURGH--()--Top 10 wereldwijde verzekeringsmakelaar Acrisure en toonaangevende beleggingsmaatschappij Tulco Holdings onthullen Altway Insurance, een direct-to-consumer makelaarsplatform dat volledig wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie. Altway Insurance vertegenwoordigt een unieke combinatie van een AI-bedrijf van wereldklasse gekoppeld aan een verzekeringsmakelaar met een distributienetwerk van evenveel wereldklasse. Bovendien werkt Google Cloud nauw samen met het bedrijf aan het integreren van de meest geavanceerde AI-technologie van Google in nieuwe AI-applicaties.

Thomas Tull, voorzitter en CEO van Tulco, stelde: "Hoewel er aanzienlijke investeringen zijn gedaan om technologie en verzekeringen te fuseren, is er vandaag nog steeds sprake van een enorme en onvervulde kans om echt de makelaar van de toekomst te creëren. Om die kans te benutten, zijn we verheugd om het leiderschap op het gebied van AI en analyse van Tulco te combineren met de fenomenale groei en wereldwijde distributiekracht van Acrisure."

Het onderliggende Altway is de unieke combinatie van Acrisure en Tulco. Acrisure levert hoogwaardige verzekeringsdiensten en risico-oplossingen via haar wereldwijde netwerk van Agency Partners en is in recordtempo een van 's werelds grootste verzekeringsmakelaars geworden. Tulco, een investeringsholding, is snel een groot aantal kapitaalintensieve industrieën aan het transformeren door samen te werken met sterke managementteams en state-of-the-art AI-systemen in te zetten om te zorgen voor concurrentievoordelen in markten waarvan gedacht werd dat ze al volgroeid waren.

"Aangezien we een nieuwe definitie hebben gegeven aan wat kan worden bereikt op het gebied van groei in de ruimte voor verzekeringsmakelaars, hebben we het juiste moment afgewacht om samen te werken met de sterkste technologiespeler om substantiële innovatie te stimuleren," aldus Greg Williams, President en CEO van Acrisure. "Met Altway zijn we ervan overtuigd dat de unieke mogelijkheden van Acrisure en de geavanceerde technologie van Tulco nieuwe kansen zullen creëren en voor innovatie in de verzekeringsdistributie zullen zorgen."

Een voorbeeld van waar Altway zich het eerst op zal richten: het bedrijf is van plan nieuwe sectoren van de economie beter te bedienen, zoals die van de gedeelde en tijdelijke personeelsbestanden. Bovendien zal Altway, door nauw samen te werken met Google Cloud AI, de consument snel het volledige voordeel aanbieden van een geïntegreerd AI-product. Dit omvat de marketing van risico-oplossingen, zoals beleidsmaatregelen voor vrijwillige voordelen door gebruik te maken van bedrijfseigen technologie om dekkingsopties aan te passen, producten te vergelijken en verzekeringsaankopen via geautomatiseerde processen te vereenvoudigen.

Bij de lancering wordt Altway geleid door Brendan McCord, een van de belangrijkste experts van het land op het gebied van AI-transformatie en architect van de eerste AI-strategie van het ministerie van Defensie. McCord is President van Tulco Labs, waar hij toezicht houdt op de machine learning engineers en datawetenschappers van Tulco, evenals AI-onderzoekspartnerschappen met MIT en Carnegie Mellon University.

Andere belangrijke leidinggevenden bij de lancering zijn onder meer Chief Technology Officer Eric Allen, die eerder diende als Senior Vice President en AI Researcher bij het hedgefonds Two Sigma.

In juni was McCord verantwoordelijk voor het samenbrengen van Google Cloud met Tulco om inzicht te krijgen in de wijze waarop de meest geavanceerde AI-technologie van Google in nieuwe applicaties kan worden geïntegreerd. Voor Altway zal Google Cloud AI de automatisering van klantgerichte activiteiten, marketing, verkoop en productdistributiekanalen ondersteunen.

Over Altway Insurance

Altway is een in Austin, Texas gevestigde JV, in gelijke mate in handen van Acrisure, LLC en Tulco, LLC. Het bedrijf werd opgericht in juli 2019 om kansen op de retailverzekeringsmarkt na te streven waar automatisering efficiënt achtergestelde segmenten kan bereiken. Tot begin 2020 zal Altway operationeel worden uitgebreid, zijn kernwebtoepassing en tech-platform hebben opgebouwd en samenwerkingsverbanden met verzekeringsmaatschappijen en gig economy-platforms hebben gesloten. Altway verwacht dat zijn eerste productaanbod medio 2020 commercieel beschikbaar zal zijn.

Over Acrisure

Het succes van Acrisure is te danken aan ons unieke model, gevoed door de afstemming van belangen met onze Agency Partners. Onze Agency Partners behouden lokale autonomie, houden beslissingen op klantniveau en krijgen tools en middelen aangeboden om de groei te versnellen. Acrisure is grotendeels in handen van de werknemers en heeft een omzet van meer dan $ 1,7 miljard op 450 locaties in 37 staten en zes landen. Als wereldwijde top 10 makelaar worden we gedreven door het streven naar onbeperkte groei door uitzonderlijke partnerschappen.

Over Tulco Holdings

Tulco, LLC, gevestigd in Pittsburgh, is een alternatief investeringsplatform, gestructureerd als een holdingmaatschappij, dat is opgericht om grote sectoren van de economie te ontwrichten. Tulco werd opgericht door de vooraanstaande ondernemer en investeerder Thomas Tull en maakt gebruik van een partnermodel tussen haar dochterondernemingen en Tulco's interne AI-lab om aanzienlijke waarde te ontsluiten. Door permanent kapitaal, managementexpertise en AI-topmiddelen te combineren, helpt Tulco haar dochterondernemingen om schaalbare snelgroeiende trajecten te realiseren binnen sectoren die momenteel niet worden ondersteund door geavanceerde technologieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor mediavragen:
Acrisure: Elliott Bundy, ebundy@acrisure.com, (347) 561-0276
Tulco: Melissa Zukerman, melissa@pcommgroup.com, (323) 658-1555

Contacts

Voor mediavragen:
Acrisure: Elliott Bundy, ebundy@acrisure.com, (347) 561-0276
Tulco: Melissa Zukerman, melissa@pcommgroup.com, (323) 658-1555