Mindbreeze opnieuw erkend als leider in het Magic Quadrant 2019 van Gartner voor Insight Engines

Evaluatie op basis van volledigheid van visie en vermogen om uit te voeren

LINZ, Oostenrijk--()--Mindbreeze, een toonaangevende wereldwijde leverancier van appliances en clouddiensten voor inzicht in informatie en toegepaste kunstmatige intelligentie met een focus op kennismanagement voor internationale bedrijven, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf door Gartner, Inc. in het leiderskwadrant van het Magic Quadrant 2019 voor Insight Engines is geplaatst.

Een gratis exemplaar van het rapport is toegankelijk via de Mindbreeze-website

"Mindbreeze stelt onze klanten en hun werknemers in staat om cruciale inzichten uit hun gegevens te verzamelen en te benutten. We werken rechtstreeks met onze klanten in dit innovatieve veld om betekenis en waarde te geven aan hun informatieactiva die ons samen naar het volgende niveau brengen," aldus Daniel Fallmann, CEO en oprichter van Mindbreeze. "Wij zijn van mening dat deze erkenning het succes van Mindbreeze in de AI- en kennismanagementsector verder bevestigt, aangezien ondernemingen ideale resultaten behalen met onze unieke en innovatieve oplossing."

Download nu het Magic Quadrant 2019 voor Insight Engines

Veel bekende klanten zoals de Food and Drug Administration, Lufthansa en Daimler maken al gebruik van de AI-aangedreven Insight Engine van het bedrijf om een meer gestroomlijnde, intelligente aanpak te hanteren voor het beheren van hun informatie. Mindbreeze volgt een flexibele hybride benadering ten aanzien van AI en heeft een wereldwijd partnernetwerk.

Gartner Inc., Magic Quadrant voor Insight Engines, Stephen Emmott, Saniye Alaybeyi, Anthony Mullen, 17 september 2019.

Disclaimer van Gartner

Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of diensten aan die in haar onderzoekspublicaties worden behandeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste ratings of andere aanduidingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de adviezen van Gartners onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot dit onderzoek af, met inbegrip van alle garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Mindbreeze

Mindbreeze is een snelgroeiende, toonaangevende wereldwijde leverancier van appliances en clouddiensten voor enterprise search, toegepaste kunstmatige intelligentie en kennisbeheer. Met haar wereldwijde partnernetwerk bestrijkt Mindbreeze alle tijdzones.

Ga voor meer informatie naar www.mindbreeze.com en volg ons op LinkedIn en Twitter @Mindbreeze.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ulrike Kogler
+43 732 606162-0
pr@mindbreeze.com

Contacts

Ulrike Kogler
+43 732 606162-0
pr@mindbreeze.com