3 plus 1 promotie voor krachtige systemen van Bitharp

WELLINGTON, Nieuw-Zeeland--()--BitHarp (www.bitharp.com), een bedrijf uit Nieuw-Zeeland dat zich bezighoudt met het maken van high-performance miningsystemen, heeft onlangs een aantrekkelijke 3 plus 1 promotiecampagne gestart voor de recent gelanceerde producten Lyre Miner en Harp Miner. Deze speciale aanbieding geldt tot 2 oktober. Elke koper van drie units ontvangt kosteloos één miningsysteem extra.

BitHarp trok recentelijk de aandacht met de officiële lancering van twee efficiënte miningsystemen. Tijdens het ontwerpen van deze miningsystemen legde het bedrijf sterke nadruk op de prestaties van het product en de winstgevendheid ervan voor de gebruikers, Deze twee systemen kunnen zowel thuis als op kantoor en in het datacenter worden gebruikt en zijn geschikt voor het minen van Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Dash. Lyre Miner en Harp Miner zijn allebei extreem krachtig, bieden buitengewone hashpowerwaarden tegen relatief laag energieverbruik, zoals hieronder vermeld.

Lyre Miner: 335 TH/s voor Bitcoin, 55 GH/s voor Litecoin, 14 GH/s voor Ethereum en 9 TH/s voor Dash bij een energieverbruik van 600 W.

Harp Miner: 2000 TH/s voor Bitcoin, 300 GH/s voor Litecoin, 75 GH/s voor Ethereum en 50 TH/s voor Dash bij een energieverbruik van 2400 W.

Een van de belangrijkste doelstellingen voor BitHarp was de voordelen van cryptomining toegankelijk maken voor individuele gebruikers zonder kennis van of ervaring met mining. Beide producten worden voorgeconfigureerd geleverd. Het enige wat de consument hoeft te doen, is het systeem aansluiten, de munt kiezen die hij of hij wil minen, de poolgegevens invullen en beginnen met minen. Bovendien zijn de producten in staat binnen korte tijd een aanzienlijk rendement te leveren.

Het verheugt ons zeer onze nieuwe 3 plus 1 promotie te introduceren. Wij van Bitharp zijn altijd op zoek naar manieren om cryptomining winstgevender te maken voor onze consumenten,” aldus een woordvoerder van BitHarp. “Nu kunt u tot 2 oktober vier van onze high-performance miningsystemen verkrijgen voor de prijs van drie.”

Meer informatie over Lyre Miner en Harp Miner: https://www.bitharp.com/

Over BitHarp: BitHarp is een in Nieuw-Zeeland gevestigde fabrikant van high-performance, flexibele miningsystemen voor cryptovaluta, gemaakt met het doel mining eenvoudiger en winstgevender te maken voor beleggers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279

Contacts

Media:
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279