Zynga lanceert nieuw betoverend spel vol met puzzel-avonturen Merge Magic!

Opvolger van de enorme hit Merge Dragons!, Merge Magic! Laat spelers mystieke nieuwe wezens creëren

New Puzzle Adventure Game Merge Magic! (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldwijde leider op het gebied van interactieve entertainment, kondigde vandaag de wereldwijde lancering van Merge Magic! aan - een gloednieuw puzzel-avonturenspel waar spelers de vloek op mysterieuze nieuwe werelden kunnen opheffen door verschillende wezens samen te voegen en door nieuwe items te paren om beloningen te winnen waarmee onderweg nieuwe verrassingen ontgrendeld kunnen worden.

Merge Magic! is ontwikkeld door Gram Games, de studio verantwoordelijk voor hits zoals Merge Dragons!, 1010! en Six!. Het spel beschikt over weelderige, verbluffende nieuwe graphics en een zeer boeiende gameplay dat zorgt voor puzzel-matching in je eigen tuin vol met unieke en magische beesten. Heb je je ooit afgevraagd hoe een combinatie van een pauw en een kat eruit zou zien? In Merge Magic! is de ‘Paukat’ slechts een van de vele onvoorstelbare hybride dieren die je nooit eerder hebt gezien en die je in het spel kunt ontdekken.

We wilden een nieuw puzzelspel maken waar spelers van alles kunnen samenvoegen om unieke mythische wezens te creëren die niemand ooit eerder gezien heeft,” aldus Eren Yanik, Chief Product Officer van Gram Games. “Merge Magic!, met ons karakteristieke ‘match & hatch’-gameplay, heeft in toenemende mate mogelijkheden die tot betoverende nieuwe hoogten reiken, spelers zeer diepgaande verkenning biedt en hen tijdens hun reis laat onderdompelen. Onze toekomstige in-game evenementen zullen de gemeenschap ook verschillende manieren bieden om met elkaar te communiceren en van de gameplay te genieten, en niet in het minst al onze geplande evenementen voor deze komende herfst en Halloween.”

In Merge Magic! zullen spelers betoverde verhalen en speurtochten ontdekken in de mysterieuze wereld Mythia, waar ze, door het ‘samenvoegen’ van alles kunnen combineren om betere en krachtigere items te creëren voor hun reis. In het spel ligt de enige hoop om de vloek van het betoverde land op te heffen in de handen van de speler door zijn buitengewone kracht te gebruiken om van alles samen te voegen - eieren, bomen, schatten, sterren, magische bloemen en zelfs mythische wezens.

Merge Magic!brengt spelers naar fantastische nieuwe werelden waar ze mythische wezens zullen ontdekken zoals de machtige eenhoorn en pittige fee en waar ze nooit eerder vertoonde hybriden kunnen creëren door een olifant en een vlinder te combineren om een vlindfant te maken,” aldus Bernard Kim, President voor Publishing bij Zynga. “Spelers zullen urenlang plezier beleven met het ontdekken van magische objecten, het creëren van wezens, en het opheffen van vloeken die rusten op mysterieuze nieuwe rijken.”

Eieren kunnen uitkomen in magische wonderen, die zich verder kunnen ontwikkelen om nieuwe, krachtigere hybride wezens te ontdekken. Spelers zullen te maken krijgen met uitdagende puzzelniveaus die zij kunnen oplossen door items te paren die ze dan kunnen winnen, en om de beloningen terug naar hun tuin te brengen om ze te verzamelen en te laten groeien.

Maak je klaar om de magie te onthullen terwijl je je tuin tot perfectie samenstelt en je geweldige creaties koestert!

Spelkenmerken:

  • Ontdek honderden fantastische objecten die je in meer dan 80 uitdagingen kunt paren en samenvoegen en waarmee je kunt communiceren!
  • Ontdek feeën, eenhoorns, minotaurussen en nooit eerder vertoonde hybride wezens zoals Paukats (pauw en kat) en nog veel meer.
  • De tuin gaat gebukt onder een kwade vloek: Bestrijd de mist en hef de vloek op om het huis van de wezens te herstellen en terug te winnen!
  • Kijk uit voor heksen: Tijdens je puzzelreis kunt je te maken krijgen met kwade heksen, pas dus goed op!
  • Neem deel aan frequente evenementen en win geavanceerde wezens om je tuin terug te winnen.

Merge Magic! is nu gratis te downloaden vooriOS en Android.

Opmerking van de redacteur:

  • Om de ondersteunende middelen voor Merge Magic! te kunnen zien, inclusief de lanceringstrailer, klik dan hier.

Over Zygna Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Over Gram Games

Gram Games is een ontwikkelingsstudio voor mobiele games, toegewijd aan het leveren van hoogwaardige sociale games die door het spelen een echte band creëren. Gram Games, opgericht in 2012 en in 2018 overgenomen door Zynga, heeft een team van professionals uit de industrie opgebouwd die zich, in hun studio's in Londen en Istanbul, richten op het maken van boeiende games voor mobiele platforms - waaronder Merge Dragons! en 1010! Ga voor meer informatie naar www.gram.gs.

Toekomstgerichte verklaring

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken, onder meer gerelateerd aan de uitgave van toekomstige Merge Magic! in-game evenementen. Toekomstgerichte verklaringen omvatten vaak woorden zoals “perspectief,” “geprojecteerd,” “gepland,” “voornemens,” “zullen,” “anticiperen,” “geloven," “target,” “verwachten,” en andere termen met betrekking tot de toekomende tijd. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstige verklaringen omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. Buitensporig vertrouwen moet in dergelijke toekomstige verklaringen niet worden gesteld, aangezien die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke verklaringen te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen zijn, of zullen, in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Ross | Zynga
saross@zynga.com | 310-924-1404

of

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Contacts

Sarah Ross | Zynga
saross@zynga.com | 310-924-1404

of

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271