Hoogwaardige platforms voor cryptocurrencymijnbouw vrijgegeven door BitHarp

WELLINGTON, Nieuw-Zeeland--()--BitHarp Group Limited www.BitHarp.com, een vooraanstaande fabrikant van cryptocurrencies, is verheugd de lancering aan te kondigen van twee nieuwe hoogwaardige vloeibare mijnbouwplatforms die uitstekende gebruiksmogelijkheden en ongekend winstgevend potentieel kunnen bieden. Met een hoge hashsnelheid en een laag stroomverbruik zijn de twee installaties, genaamd Lyre Miner en Harp Miner, ontworpen om binnen slechts een maand voor ROI te zorgen.

Lyre Miner, een krachtig en compact mijnbouwplatform, past in een beperkte ruimte en biedt handige functies zoals een touchscreeninterface voor eenvoudige bediening en monitoring. Aan de andere kant is Harp Miner een DLC-installatie (Direct Liquid Cooling) die prioriteit geeft aan beveiliging en fouttolerantie. Het elimineert alle risico's van vloeistofkoeling en biedt een veilig, beveiligd en budgetvriendelijk ecosysteem voor cryptomining. Het stroomverbruik van deze twee installaties is respectievelijk 600 W en 2400 W.

Lyre Miner en Harp Miner kunnen Bitcoin, Litecoin, Ethereum en Dash minen met de hashsnelheden zoals hieronder vermeld.

  • Lyre Miner: 335 TH/s for Bitcoin, 55 GH/s for Litecoin, 14 GH/s for Ethereum, and 9 TH/s for Dash
  • Harp Miner: 2000 TH/s voor Bitcoin, 300 GH/s voor Litecoin, 75 GH/s voor Ethereum en 50 TH/s voor Dash

BitHarp vermeldt dat zijn twee nieuwe mijnbouwplatforms zijn ontworpen en geconfigureerd om de voordelen van cryptomining te brengen naar gewone beleggers die weinig ervaring of kennis over mijnbouw hebben. Met eenvoudig te bedienen gebruikersinterfaces en krachtige functionaliteit kan iedereen met deze installaties winst maken door ze eenvoudigweg aan te sluiten.

"BitHarp-producten zijn een nieuwe revolutie in de cryptocurrencymarkt omdat het elke belegger de mogelijkheid biedt om na een maand winst te maken," aldus Daniel Cox, de Engineering Director van BitHarp.

Ga voor meer informatie over Lyre Miner en Harp Miner naar https://www.bitharp.com/

Over BitHarp: BitHarp is een in Nieuw-Zeeland gevestigde cryptocurrencyfabrikant van de meest krachtige en flexibele mijnbouwplatforms, gebouwd met als doel om mining eenvoudiger en winstgevender te maken voor beleggers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279

Contacts

Media
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279