Tweede Cyber Security Challenge van Reply wordt gelanceerd!

TURIJN, Italy--()--Ter gelegenheid van de Europese Cyber Security Maand van 2019 organiseert Reply opnieuw de Reply Cyber Security Challenge, een teamwedstrijd die openstaat voor zowel studenten als professionals. De online uitdaging vindt plaats op vrijdag 11 oktober 2019 en duurt 24 uur. Registratie is geopend vanaf vandaag, 10 september.

Na het eerste evenement vorig jaar, waaraan meer dan 6.200 mensen uit 61 landen over de hele wereld hebben deelgenomen, presenteert de Challenge van 2019 vijf stimulerende kwesties voor elk van de volgende categorieën: codering, web, diversen, crypto en binair. Het team dat het beveiligingsprobleem oplost in een ‘capture the flag’ (CTF)-competitie , krijgt de hoogste score in de Challenge en wint de Challenge.

Ontworpen door het Keen Minds-team, de cyberbeveiligingsexperts van Reply, is de Cyber Security Challenge slechts een van een aantal Reply-initiatieven om de codeercultuur te promoten, met een speciale focus op nieuwe generaties.

Ga voor meer informatie over het evenement naar challenges.reply.com.

Reply
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven definieert en ontwikkelt Reply zakelijke modellen die mogelijk worden gemaakt door de nieuwe paradigma's van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. Reply levert advies-, systeemintegratie- en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecom en media; industrie en dienstverlening; bankwezen en verzekeringen; en openbaar bestuur. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +39 011 7711594

Irene Caia
i.caia@reply.com
Tel. +39 02 535761

Contacts

Media Contacts
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +39 011 7711594

Irene Caia
i.caia@reply.com
Tel. +39 02 535761