Mary Kay Spanje helpt bij bouw van een school gesteund door het wereldwijde ‘Pink Changing Lives’ initiatief van het bedrijf

Nieuwe school opent in India in samenwerking met de Vicente Ferrer Foundation

Gema Aznar, General Manager of Mary Kay Spain, during School's inauguration in Anantapur, India. (Photo: Mary Kay Inc.)

MADRID--()--Via het wereldwijde Pink Changing LivesSM initiatief van Mary Kay, gaat Mary Kay Spanje de grens over om de bouw van een nieuwe school in India te ondersteunen. In samenwerking met de Vicente Ferrer Foundation, zal de school dienst doen als een educatief en cultureel centrum om de levens van leerlingen en hun families te transformeren.

Om de school in Anantapur, India, in te wijden, kwamen leidinggevenden van Mary Kay Spanje, Mary Kay Independent Beauty Consultants en vertegenwoordigers van de Vicente Ferrer Foundation samen voor een speciale presentatie. Mary Kay Spanje doneerde eveneens nieuwe, roze fietsen – de merkkleur van Mary Kay – aan de kinderen om van hun huis naar school te kunnen reizen.

“Bij Mary Kay Spanje willen we buiten onze grenzen treden om bij te dragen aan verbeterde toegang tot onderwijs in Zuid-India en het is ontzettend bevredigend om te zien hoe wij, als bedrijf, een positieve impact kunnen hebben op het leven va mensen,” zegt Gema Aznar, Algemeen Directeur van Mary Kay Spanje. “Mary Kay’s Pink Changing LivesSM-initiatief is een wereldwijde inspanning om een betere wereld te creëren en dit project heeft het voor ons mogelijk gemaakt om vanaf de eerste rij getuige te zijn van de kracht van het transformeren van levens. We zijn vereerd om samen te werken met de Vicente Ferrer Foundation en samen te komen bij de opening van de school in Anantapur.”

De missie van de Vicente Ferrer Foundation (VFF) is om extreme armoede en lijden in India uit te roeien en tegelijkertijd mensen aan te moedigen om hun gemeenschappen te versterken. Via duurzame programma's die het onderwijs, de gezondheid en het milieu van gemeenschappen verbeteren, zet de VFF zich in voor het bewerkstelligen van een blijvende impact die de rurale gemeenschappen in India permanent bekrachtigt.

“Met doorzettingsvermogen, overtuiging, hard werk en de steun van bedrijven zoals Mary Kay, hebben wij de zoons en dochters van de verarmde families van Anantapur toegang gegeven tot het krachtigste middel om de wereld te veranderen: onderwijs,” zei Anna Ferrer, Directeur van de Vicente Ferrer Foundation. “Er liggen nog heel veel uitdagingen voor ons, maar met de steun en solidariteit van mensen zoals die van Mary Kay Spanje, is niets onmogelijk.”

Klik hier voor meer informatie over het Pink Changing LivesSM-initiatief van Mary Kay.

Over Mary Kay

Als een van de eersten die door het 'glazen plafond' braken, heeft Mary Kay Ash haar schoonheidsbedrijf meer dan 55 jaar geleden met drie doelen opgericht: kansen bieden aan vrouwen, onweerstaanbare producten produceren en de wereld verbeteren. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkoopmedewerkers in bijna 40 landen. Mary Kay maakt zich sterk voor het onderzoeken van de wetenschap achter schoonheid en voor het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, geuren en voedingssupplementen. Via de Mary Kay FoundationSM, heeft het bedrijf meer dan $ 78 miljoen aan kankeronderzoek en opvanghuizen besteed. Mary Kay Ash’s oorspronkelijke visie straalt nog steeds - met iedere lipstick weer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com