Topcon kondigt de uitgave aan van Harmony in de EMEA-regio

HELSINKI--()--Volgend op de uitgave en vrijgave door Topcon van Topcon Harmony, een klasse II medisch diagnostische software, op de Amerikaanse markt in oktober 2018, kondigt Topcon nu de uitgave en vrijgave aan van de software op de EMEA-markt.

Deze medisch diagnostische applicatie is het nieuwe generatie datamanagementsysteem voor oogzorgspecialisten. Topcon Harmony is een responsieve, browser-gebaseerde software-applicatie voor lokale of cloud-gehoste omgevingen die gebruikers in staat stelt om al hun diagnostische instrumenten te verbinden, ongeacht de fabrikant, op één veilig, webgebaseerd platform.

Samenvallend met de Harmony-lancering in de EMEA-regio zal Topcons bestaande product Optoflow een rebranding ondergaan als Harmony Referral System (Harmony RS). De twee software-oplossingen zullen voorzien in de diverse behoeften van de oogzorgsector. Harmony biedt een leverancier-neutrale, webgebaseerde datamangementapplicatie om beeldverwerkende apparaten te verbinden, en Harmony RS biedt een cloud-gebaseerd netwerk speciaal ontworpen voor zorgverleners om klinische informatie, verwijzingen en andere klinische correspondentie te delen.

“We zijn zeer geïnspireerd door de lancering van Topcon Harmony in de EMEA-regio. Het is een geweldige toevoeging aan ons bestaande productportfolio. Met deze twee oplossingen kijken we vooruit terwijl we in de behoeften blijven voorzien van een breed scala aan bezoekers en hen helpen om hun klinische, datamanagement- en communicatievraagstukken op te lossen,” onthult Anssi Ylimaula, algemeen directeur van Topcon Healthcare Solutions EMEA.

In september zal Topcon Harmony presenteren op het ESCRS congres in Parijs, stand B109 in hal 7 van Paris Expo Porte de Versailles, waar toonaangevende oogartsen van over de hele wereld samenkomen om de meest recente ontwikkelingen op het gebied van oogzorg te bekijken.

Voor degenen die ESCRS niet bezoeken, of die gewoon niet kunnen wachten, is het reeds mogelijk om online softwaredemonstraties in te plannen. Bezoek om meer te weten te komen de productpagina op https://www.topconhealth.eu/harmony

Over Topcon

Gevestigd in Tokio, Japan, is Topcon een allesomvattende producent van oogzorgapparatuur binnen de wereldwijde oogheelkundige gemeenschap. Het bedrijf introduceerde de eerste commerciële Spectral Domain (SD) voor de achterkant van het oog en multimodale Swept Source (SS) optische coherentie tomografie (OCT)-systemen, die innovatie in oogheelkunde hebben gestimuleerd.

Recentelijk begon Topcon met de verbetering van niet alleen haar hardware- maar ook haar software-oplossingen. Topcon heeft een nieuwe strategische afdeling opgezet - Topcon Healthcare Solutions - om de meest efficiënte, pragmatische en state-of-the-art oplossingen te ontwikkelen. Het primaire doel van deze afdeling is om softwareoplossingen van wereldklasse te creëren voor de oogheelkundige sector en daarbuiten. De producten van het bedrijf maken het verzamelen en visualiseren van een grote hoeveelheid beeldverwerkende en klinische gegevens mogelijk, terwijl ze kwantitatieve en klinische analytische mogelijkheden bieden en oogzorgverleners ondersteunen in hun streven naar optimale patiëntenzorg.

Topcons software geeft artsen toegang tot patiëntendata vastgelegd met OCT's, Visual Fields, Fundus Cameras en andere Topcon-apparatuur of apparatuur van derden. Topcon benut zijn nieuwe communicatie- en datamanagementsystemen genaamd Optoflow en Harmony, waarmee artsen toegang krijgen tot DICOM- en niet-DICOM-informatie opgeslagen in een centrale, cloud-gebaseerde omgeving. Daarnaast biedt Topcon nu geïntegreerde services die artsen verbinden met een uitgebreid netwerk van leesdiensten om te helpen met het management van zichtsbedreigende oogziekten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ville Wuotila
Topcon Healthcare Solutions EMEA
+358 50 588 7382
VWuotila@topcon.com

Contacts

Ville Wuotila
Topcon Healthcare Solutions EMEA
+358 50 588 7382
VWuotila@topcon.com