Topcon woont EURETINA 2019 bijeenkomst bij

Hoogtepunten van de bijeenkomst omvatten een symposium en workshop over Swept Source OCT en het debuut van de Topcon Harmony Eye Care Data Management (datamanagement voor oogverzorging) systeem in Europa

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, Nederland--()--Topcon Europe Medical, een vooraanstaande aanbieder van medische apparatuur en softwareoplossingen voor de Europese oogheelkundige gemeenschap, maakt met vreugde zijn deelname aan EURETINA 2019 bekend, het jaarlijkse congres van de Europese Genootschap van Netvliesspecialisten, dat internationaal bekend staat als de grootste netvliesbijeenkomst wereldwijd.

Op 5-8 september zullen duizenden vitreoretinale en maculaspecialisten bijeenkomen in het Palais des Congrès in Parijs in Frankrijk om informatie te delen over de laatste trends en vorderingen in vitreoretinale chirurgie en de diagnose en behandeling van retinaziekten waaronder maculadegeneratie en diabetische retinopathie. Topcon bevindt zich in congreshal, niveau 2 in stand # 219 en zal zijn nieuwste innovatieve technologische oplossingen demonstreren aan netvliesspecialisten waarinder de Triton Swept Source OCT, de nieuw uitgebrachte Maestro Fully Automated OCT met angiografie, kunstmatige intelligentie-systemen, de geheel nieuwe Topcon Signal handcamera, en de PASCAL Lasersystemen.

Het EURETINA congres is ook het debuut van Topcon Harmony, de volgende generatie software voor datamanagement voor oogverzorging in Europa. Deze browsergebaseerde software biedt snellere toegang tot onderzoeksgegevens van de patiënt en maakt het mogelijk dat onderzoeksapparatuur, onafhankelijk van het merk en type, kunnen worden geïntegreerd in de software en de onderzoeksresultaten naast elkaar worden weergegeven op een enkel scherm. Bezoek Topcon stand #219 tijdens EURETINA om een van onze data management workshops bij te wonen of een live demonstratie te zien van de NIEUWE Topcon Harmony.

Naast de stand zal Topcon op vrijdag en zaterdag SS-OCT en OCTA-workshops aanbieden in zijn stand. Experts zullen een demonstratie van 30 minuten geven. Voor de workshop dient u zich van tevoren te registreren onder: www.topcon-medical.eu/eu/workshop. Daarnaast zal Topcon op 5 september om 13:00 een lunchsymposium presenteren in het Amphitheatre Havane getiteld “Superior Visualization with Swept Source OCT and OCT Angiography” (Superieure visualisatie met Swept Source OCT en OCT Angiography). Pearse Keane, MD van Moorfields oogziekenhuis, VK, is de presentator, en professor Hoyng van Radboud Univeriteit in Nederland, Vasilios Papastefanou, MD, PhD uit het VK, en professor Alain Gaudric uit Frankrijk vormen het panel. Onderwerpen die worden besproken omvatten het gebruik van SS- OCT en OCT Angiography voor complexe klinische gevallen waaronder microaneurisma's, diabetische retionpathie en centrale sereuze chorioretinopathie. Bezoek voor meer informatie over het symposium https://www.topcon-medical.eu/eu/pages/240-satellite-meeting-at-euretina.html

Over Topcon

Topcon is een allesomvattende producent van diagnostische apparatuur binnen de wereldwijde oogheelkundige gemeenschap. Het bedrijf heeft de eerste commerciële Spectral Domain (SD) voor de achterkant van het oog geïntroduceerd en multimodale Swept Source (SS) optische coherentie tomografie (OCT) systemen, die de innovatie in oogheelkunde hebben bevorderd.

Recent heeft Topcon een nieuwe strategische afdeling gevorderd, Topcon Healthcare Solutions, om de meest efficiënte, pragmatische en state-of-the-art oplossingen te ontwikkelen, wiens primaire doel het is om uitstekende softwareoplossingen te creëren voor de oogheelkundige sector en daarbuiten. De producten van het bedrijf maken het verzamelen en visualiseren van een grote hoeveelheid beeldvormende en klinische gegevens mogelijk terwijl ze kwantitatieve en klinische analytische mogelijkheden bieden.

Topcons software geeft artsen toegang tot patiëntendata vastgelegd met OCT's, Visual Fields, Fundus Cameras en andere Topcon-apparatuur of apparatuur van derden. Topcon benut zijn nieuwe datamanagementsysteem genaamd Harmony, waar artsen toegang krijgen tot zowel DICOM en niet-DICOM informatie opgeslagen in een centrale, op de cloud gebaseerde omgeving. Bovendien biedt Topcon nu een geïntegreerde service die artsen verbindt met een uitgebreid netwerk van leesdiensten om te helpen met het management van zichtsbedreigende oogziekten.

Zie voor meer informatie over Topcon topcon-medical.eu en topconhealth.eu.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ina Dumas-Malawat
Topcon Europe Medical BV
Telefoon: +31 (0)10 458 50 77
E-mail: medical@topcon.eu

Contacts

Ina Dumas-Malawat
Topcon Europe Medical BV
Telefoon: +31 (0)10 458 50 77
E-mail: medical@topcon.eu