Zynga maakt financiële resultaten tweede kwartaal 2019 bekend

SAN FRANCISCO--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag haar financiële resultaten voor het tweede kwartaal eindigend op 30 juni 2019 bekend door de Q2 2019 driemaandelijkse winstbrief van het management op haar website te plaatsen. Zie de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results voor toegang tot de brief.

Het management van Zynga belegt ook een conferentiegesprek om 14:00 uur. Pacific Time (17:00 uur Eastern Time) vandaag om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferenctiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com - een herhaling zal beschikbaar zijn op de website na het gesprek - of via het onderstaande inbelnummer:

  • Tolvrije inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationale inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 4977897

Over Zygna Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Noot van de redactie

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en centrale kunst van Zynga’s games te downloaden https://bit.ly/2IOcaej

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Release Summary

Zynga's Q2 2019 Earnings

Contacts

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com