Optiv Security erkend door Gartner in recent gepubliceerd rapport voor grootste wereldwijde groei van omzet van leveranciers van managed security services, 2017-2018

DENVER--()--Optiv Security, integrator van beveiligingsoplossingen die end-to-end cyberbeveiligingsoplossingen over de hele wereld levert, is door Gartner erkend voor het hebben van de grootste wereldwijde groei van omzetramingen voor leveranciers van managed security services voor 2018 in 2017. De June 2019 Market Share Analysis: Managed Security Services, Worldwide, 2018, van Gartner rangschikte Optiv op nummer 19 voor de omzet van 2018 met een groeipercentage van 69% van 2017 tot 2018.

"Naarmate cyberbeveiligingsbedreigingen steeds geavanceerder worden, moeten organisaties overgaan van reactief naar proactief," aldus Anthony Diaz, Division Vice President, Emerging Services bij Optiv. “Optiv heeft op unieke manieren gebruik gemaakt van innovatie om volledig geïntegreerde oplossingen voor beveiligingsactiviteiten te creëren voor onze klanten, met begrip van de beste toepassing van technologie. En Optiv vervolledigt dit begrip met inzicht in de wijze waarop mensen en processen hierbij op elkaar inspelen. Door het combineren van beveiligingsactiviteiten met bedreigingsinformatie, incidentenrespons en herstel, en het leveren van georchestreerde en geautomatiseerde oplossingen en aangrenzende mogelijkheden zoals identiteits- en gegevensbeveiliging om te helpen bij de dreiging van handel met voorkennis, stelt Optiv organisaties verder in staat om de volwassenheid van de cyberbeveiliging te versnellen en de operationele resultaten te verbeteren. We zijn trots op onze rangschikking voor geschatte omzet in het Gartner Market Share-rapport. We zijn ook verheugd dat we onlangs onze Advanced Fusion Center-oplossingen hebben gelanceerd en blijven enthousiast over ons vermogen om onze klanten te helpen hun meest complexe beveiligingsproblemen op te lossen."

De Advanced Fusion Center-oplossingen van Optiv voorzien klanten van:

  • Op maat gemaakte consumptiemodellen. De diensten van Optiv zijn afgestemd op individuele organisatorische behoeften. Ten eerste neemt Optiv een holistische kijk op de cyberbeveiligingsactiviteiten van een klant en biedt het bedrijf vervolgens flexibele oplossingen om de omgeving van de klant te optimaliseren. Optiv biedt co-sourcing-, managed en as-a-Service-modellen die klanten opties bieden om hun huidige personeels-, proces- en technologiebehoeften te versterken. De services van Optiv zijn gebouwd op schaal en groeien mee met klanten naarmate ze evolueren van een traditioneel SOC naar de componenten van een volledig volwassen Advanced Fusion Center.
  • Bruikbare prestatie-indicatoren en andere statistieken. Optiv biedt visualisatie, Key Performance Indicators (KPI's), Key Risk Indicators (KRI's) en rapportage, zodat belanghebbenden de waarde en prestaties van hun cyberbeveiligingsprogramma's kunnen zien.
  • Geavanceerde technologische uitbreiding. Optiv werkt samen met klanten om de reactieve probleem/respons-benadering te vervangen door haar inside-out-benadering, beginnend met risicobeperking en van daaruit voortbouwend naar de creatie van een proactiever, voorspelbaarder, meetbaarder en effectiever cyberbeveiligingsprogramma. De unieke automatiserings-/orkestratietechnologie van Optiv wordt ondersteund door de juiste mensen en processen en is bedoeld om de functionaliteit van cyberactiviteiten aan te sturen en te transformeren. Dit helpt klanten repetitieve handmatige taken te verminderen om de responstijden te versnellen en de efficiëntie te verhogen.

Bezoek de website van Optiv voor meer informatie over de geavanceerde Fusion Center-oplossingen en Cyber Operations-services van Optiv.

Volg Optiv
Twitter: www.twitter.com/optiv
LinkedIn: www.linkedin.com/company/optiv-inc
Facebook: www.facebook.com/optivinc
YouTube: https://www.youtube.com/c/OptivInc
Blog: https://www.optiv.com/explore-optiv-insights/blog

Optiv: Who Secures Your Insecurity?TM
Optiv is een wereldwijde integrator van cyberbeveiligingsoplossingen - een 'one-stop' vertrouwde partner met een unieke focus op cybersecurity. Onze end-to-end cyberbeveiligingsmogelijkheden omvatten risicobeheer en -transformatie, digitale cybertransformatie, dreigingsbeheer, cyberprocedures, identiteits- en gegevensbeheer, en integratie en innovatie. Hiermee worden organisaties geholpen sterkere, eenvoudigere en kostenefficiëntere cyberbeveiligingsprogramma's te realiseren die de zakelijke vereisten en resultaten ondersteunen. Bij Optiv vernieuwen we cybersecurity om klanten in staat te stellen hun verbruiksmodellen te innoveren, infrastructuur en technologie te integreren om de waarde te maximaliseren, meetbare resultaten te behalen en complete oplossingen en bedrijfsuitlijning te realiseren. Voor meer informatie over Optiv kunt u terecht op www.optiv.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jason Cook
(816) 701-3374
Jason.cook@optiv.com
Or
Brett Ater
(913) 304-7683
Brett.ater@optiv.com

Release Summary

Optiv Security has been recognized by Gartner for the largest global growth for managed security service provider revenue estimates for 2018 over 2017

Contacts

Jason Cook
(816) 701-3374
Jason.cook@optiv.com
Or
Brett Ater
(913) 304-7683
Brett.ater@optiv.com